17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЦСКА победиха отбора на Монтана с едно бавно,лежерно темпо,при което даже не се изпотиха,но да не мислят,че така да играят и срещу Левски.Защо играчите са си наложили един начин на игра като 10 минути разиграват топката между защитниците и по някое време се решават да погледнат към вратата на съперника.

Предателя- Гриша Ганчев да бяаг ЗАЕДНО с маймуните към Африка.. Или трябва да го застрелят, за да я има България. Малките деца играят с топка- футбол. Мъжете ходят на война да убиват араби, турци и негри, за да расте България... Ето как сме ги убивали тия, както и англичаните са правили същото. https://www.nam.ac.uk/explore/restoring-isandlwana

Моля да се прави разлика с реанимиращите Евроидиотите победки от по 4:0, които типичният простоват лефскар Тиквоча урежда с кмета на Монтана, за да може ВЕКОВЕНЪ ИДИОТЪ да се съвземе, след като за пореден път са го нашибали.

Не, как може да си помисли човек че с тези уредени 6 гола оранжевите шизофренични олигофрени си оправиха головата разлика за да не са по-зле от Арда. Че идват плейофи и донори повече няма да има

Спокойно, няма да ти мине. Като "реалист" се побъркваш, че толкова години Евроидиотите постоянно стоят на 20 точки под ЦСКА, въпреки цялата помощ и компромиси, които получават от властта.