17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Циганска работа.

всички - даже и съдиите. Които не си мият ръцете като Пилат един по един, а по двама.

Двамата с Дочев майсторски си подхвърлят "горещия картоф". Дочев искал да признае гола, ама инструкциите на ФИФА не позволявали да се консултира с колега, Бен Насер имал инструкции да се позове на колега, ако е в по-добра наблюдателна позиция от него...А сега, де, кой е правият?? Мир на душата на Марадона, никой не се съмнява, че е един от най-великите футболисти на всички времена, но този му гол беше 100 процента нередовен. Човекът игра с ръка, и то умишлено - това по принцип се наказва с червен картон. Много интересно, ако тогава на терена беше някой по-самоуверен и безкомпроисен съдия, какво ли щеше да стане? Как ли щеше да се развие този мач, ако Марадона беше изгонен за своеволието си, м??

Червен картон нямаше как да му дадат, защото тогава не се даваха такива картони, но мачът беше много оспорван и англичаните водеха играта до този момент. Всеки, който го е гледал и го помни ще потвърди, че след този гол настъпи объркване в играта им, а втория гол дойде малко след първия. При 2:0 натиснаха, но успяха да върнат само един гол. Това е най-позорната съдийска бригада свирила на световно първенство и за наше съжаление има сериозна "българска връзка". Също така, поне за мен, е изключително спорно решението на ФИФА, да повери такъв грандиозен четвъртфинал (тогава специалистите го определиха като финал преди финала) на меко казано съдийска тройка със съмнителни умения и още по-съмнителна футболна биография.

А спомняш ли си, когато в същият мач той вкара гол с ръка. И англичаните бяха по-добри през целият мач, особено след като вкараха за 2-1. Тогава направо смачкаха Аржентина.

Марадона беше гениален футболист, но като човек най-големия боклук в професионалния спорт.

Също като Стоичков

Дребни душици получили власт. А марадона е голям футболист ала не е е спортсмен. Същият като тиери анри.