17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НАЙСТИНА

Цеца Пиронкова ще и разпори дрехите като се срешнат

19 годишната Швьонтек, блъскана с химия от дете, иглежда като леля ми на 40. На къде отива този свят?

Искаш ли да си намериш жена за една нощ? Влизай в --- Sexconn.Com

без значение премаза ги като валяк и кинти бая донесе даже днес 1,57 с хилядарка стана бонбон ,Благодаря ти Ига и за 4 коеф срещу грохналата отвсякъде Халеп абе берект версим който иска да протестира на БЕТ 365 се и густо майна!

прогноза за утре на кой да заложа ?

за Джокито труден ще е мача Надал му е единствения шанс тук да бие Ноле но мисля че ще загуби аз не бих заложил много кинти труден мач за прогноза !

На тенис Швьонтек може да победи и Гришо

Кой ли му дреме!!

като не ти дреме кво правиш тука и коментираш...или въобще като не те интересува защо четеш статията. ПО ГОЛЯМАТА ЧАСТ ОТ БЪЛГАРИТЕ СТЕ НАЙСТИНА ГОЛЕМИ МАЛОУМНИЦИ

И после нека някой да ми разправя, че женския тенис не е в пъти под нивото на мъжкия и защо не ми е интересно да го гледам. Тази я чувам за първи път а тя печели Ролан Гарос. Това дали ще случи някога в съвременния мъжки тенис!?

Нивото на женския тенис е паднало доста,може би не точно в техническите умения ,а в умението да се играе атрактивен тенис.А и самите тенисистки не изглеждат особено добре -на фона на Курникова ,Шарапова,Возняцки,Радванска,Кириленко ,Ана Иванович,Пиронкова,Ли На и т.н.-/с някои изключения/ изобщо не са харизматични!Някой помни ли Ли На какво чувство за хумор имаше -караше стадионите да се тресат от смях...

Ако беше прегазила Уилямс да и се възсхитя.... тя само с някакви женки играла

Заслужени аплаузи! Браво!

Ако това лапе Ига прехвърли 30% от хъса за победа който има на наш Гришо, нашто момче ще вземе поне едно три каски.

Признавам ,че женския тенис ми е скучен и рядко гледам цял а среща,но сега бях заинтригувана .Отлично представяне на младия талант!

Пълен тшак е женският тенис. Всеки грандслам детето чудо. Аматьорска работа

КЪВ СИ ТЪЪЪЪЪП

Публиката помага винаги на силните и утвърдени вече тенисистки. Без публика е по реално( но по без интересно)

Стига с тия цигански класификации, кралици, крале, барони и тем подобни... Игра добре момичето и спечели титлата, шампион е, а не кралица.

Във футбола е по-зле. Има тарани, стражи, екзркутори .... Има и крал естествено.

Браво на Ига, страхотна игра! В бъдеще ще бъде една от блестящите звезди на женския тенис!

Разказа им играта!

Не може да се отрече, че имаше късмет на 1/4 и 1/2-финалите откъм противници, но дори и с тази лека 'бележка' представянето и е историческо, честито!!

Много бързо бре, на практика га опущих! Докато да се сетя, че има финал, той вече свършил!

Заслужена победа!

Поклон, беше повече от удоволствие да я гледаш, само на 19 години, а ги размаза една след друга, обожавам я! Новата голяма звезда се появи!

Васе, да разбирам че искаш да топнеш чушлето ли? Чак да я обожаваш, аз не бях я чувал. Иначе да, симпатична е!

само някой тъп жендър от Жемини или Анимус може да измъдри подобна простотия. какво като не е мъж - като 'лидерките' по зоб от Америка?