17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Фюри беше подозрително по силен от уайлдър, назобили са го или черньо не е теенирал добре

До някой си ти май си влюбен в уайдър на вре ето като бях е войници и по 4 часа бягахме на пресечен терен с 30-40кг раници и след това един копа канал друг зад него закрива и после обратно ама на друго място за да е твърдо а не меко да не би да омеквахме че костюма ни е тежак и сме умекнали.... Тук са само оправдания от не подготвен човек

Фюри е най-големия за всички времена.Нямал бил физика.Той да не се състезава по културизъм.Бърз,хитър и много атрактивен.30 победи,22 нокаута без загуба,а вие кусури му търсите.Детронира всички шампиони при положение,че е бил зависим към алкохол и наркотици.Но винаги ще има олигофрени като вас които да го плюят.Колко са боксьорите без загуба.

Както каза Майк Тайсън неотдавна: "Тия по наше време, отдавна вече нямаше да ги има". Фюри е едно плямпало, нещо като Пульо, играе мръсно като Кличко -- ляга бърху по-ниския противник и го изморява. Има някакви качества, но далече не е нещо особено. Физиката му е на уличен помияр. Той самия беше казал, че ако се изправи срещу Тайсън, щял да бъде нокаутиран в първата минута ... Та добре се е самооценил. Другия -- Дионтето си е един примитив, разчитащ на десен прав от средна дистанция, нито игра с крака, нито от кръста, нито комбинации. Такъв като го почнеш да го атакуваш, отстъпва и отива във въжетата, няма как да вкара десния ... много е трудно като ходиш назад.

Не знам ти за Майк колко знаеш. Той се кефи изключително много на Фюри, канил го е 2 пъти на подкаста си и разговорите помежду им са приятелски. След мача той подскачаше, радвайки се на победата на Фюри. Относно Кличко, Майк казва че физиката му е чудовищна и смята че може да е шампион във всяка ера (освен тази на Мухамед Али, но това го казва понеже Али му е кумир). Джон Фюри е кръстил сина си именно на Майк Тайсън. Кумирът на Тайсън Фюри е Майк и той говори по същия начин както Майк говори за Али. Фюри залъгва и е много бърз в краката. Как успя да бие Кличко без да има завидна физика. Ами Руиз как би Джошуа. Ама някои неща простите български бекове не могат да разберат.

Фюри е крив неудобен боксьор помня как победи Кличко.Уайлдър има дълги ръце и силен десен.

Всеки момент щял да просне Уайлдър на земята - това не го вярвам особено. Гледал съм Уайлдър и знам, че има желязна брадичка и е много корав характер. Умно хвърли кърпата човека. Нали имат договор и за трети мач. С този проблем със средното ухо, който си е късметлийско попадение на Фюри беше видно че Уайлдър няма необходимия баланс, но евала за характера и самоконтрола. Всъщност след тази загуба го уважавам повече. Фюри е ясен - по-добър боксьор е, и доста интелигентен на ринга, но имаше ли равновесие Уайлдър до края нищо нямаше да е ясно. Иначе аз предвиждах Фюри да бие, но не по този начин. Кофти е когато един от двамата боксьори получи такова попадение толкова рано. Мача само се доиграва после.

Съдията спря боя защото видя че Уайлдър обръща мача и всеки момент щеше просне Фюри на земята. Това беше очевадно

Ма ти си гледал некой друг мач!!!

Първо - съдията не видя кърпата. Той спря мача без да я забележи. Гледах мача от различни ъгли и повторения. Второ - много по-слаб съм на килограми, но нямам проблеми да държа 20 кг. си дете 10 минути, при това тежестта му не е разпределена равномерно по тялото ми. Оправданието на Уайлдър е смешно. Мисля, че служителят, който ще бъде уволнен, ще бъде овъзмезден след следващия двубой. Така става, когато егото ти не се побира на планетата.

Както са казали мъдрите хора "Тежък е костюмът на палячото."

Този на това крака ли казва ... Две клчки за зъби има той, не крака.

В Англия Хърн вече каза, че двубой между ЕйДжей и Фюри ще има, но след реванша на Фюри и след като ЕйДжей се разправи Пулев.

Фюри боксира изключително нечисто, съдията го предупреди твърде късно. Уайлдър не игра нищо. Ако това са най-силните боксьори, да закриват тази категория.

Явно нищо не разбираш от бокс. Фюри е може би един от най-добрите боксьори за всички времена. За ръста си има отлична подвижност, много добре играе с крака и прави много добри комбинации. Има мисъл в играта му и е хитър, когато трябва. С дългите си ръце държи дистанция и нанася точкови удари, а освен това може и да нокаутира. Завършен комплексен боксьор!

Много вярно последно изречение - Шампиона не хвърля кърпата, ако ще на носилка да го изкарат. Фюри победи. Това не прави Уайлдър слабак, смешник и т.н.

Нали този мач беше нещо, като реванш на предишният. Причината е пари естествено, двамата ще си разделят 60 мил. долара естествено, че ще искат мачове докато им ги дават.

Като че ли някой насила ти бърка у джоба и им дава от твоите пари. На който му е интересно да гледа на който не е да го дуга

Фюри колкото и странен стил да има удря много здраво и неочаквано! Въпрос на секунди беше да го изпъне като бръснарски каиш на ринга.

Ако реферът не беше спрял мача,Уайлдър щеше да спечели.Секундантът на Уайлдър сигурно е взел пари от Фюри

В тази категория и както се беше отпуснал направо можеше да си замине. Не знам кой мач си гледал.

Май си един циркаджия....ама тоя път цирка не ти се получи.

Давай Шампионе,почини си малко и след това пребий тоя бял мангал - цяла България е с тебе

Фюри те вкара у болница при хвърлена кърпа, а ако не беше хвърлена сега нямаше да ти слушаме глупостите! Ходи му цуни ръката на оня дет хвърли кърпата!

Бедрото на Уайлдър е колкото бицепса ми. Не става само с ядене , трябва и тренировки.

Бреланд вероятно е спасил живота и със сигурност е спасил здравето на този неблагодарник. Искал да направи шоу? Ами похвално- "успял е".

Е нали трябва да се направи на мъж. Истинският нокаут щеше да дойдев всеки момент, но друго си е някой да ти е виновен.

И аз в неделя пренесох десетина 15 килограмови чували с пелети за парното на 30 метра, така съм се съсипал, че си пуснах отпуска и газ на Нареченските бани.

Пълните гащи тежат

Всеки загубил търси някаква причина извън себе си - и заради егото си, а и за да си вдигне акциите пред публиката. Все пак едно е да си паднал поради независима от теб причина, друго е да си паднал, защото си бил по-слаб. Но и не мисля, че причината е чак толкова абсурдна. Той е прекарал в костюма поне половин час - докато му го облекат, докато излезе, докато му го махнат... Нека някой ходи половин час с 20 кила раница на гърба и ще види дали е дребна работа. И наистина е тъпо, когато ще играеш мач с равен на теб и всяка дреболия може да реши нещата, да правиш такива неща. Иначе Фюри имаше по-добра тактика и се беше подготвил по-добре. А и по-големите маса и ръст не са пренебрежим фактор, ако са управлявани добре.

детето ми е 15 кила и го носа на конче, мислиш ли, че се изморявам, далеч съм от про атлет, направо съм си плужек, а тоя е ревящото бионсе

Остави детето, сложи си една щанга 20 кила на гърба и ще си говорим. И качи няколко стъпала с нея.

Ходя на къмпинг и обикалям с раница всяка година. Когато отивам за повече от 1 ден и не съм до колата раницата ми е 18-22 кг. Редовно ходя до хижа рай с такава раница. Дебел съм, пия и пуша, тези оправдания да ги пласира някъде другаде, не е достойно ако се има за толкова велик шампион.

Ама после не се боксираш, нали? Е, аз съм се боксирал и знам какво е на третата минута. И тогава всичко има занчение. Нали си чувал за сламката, която счупила гръбнака на камилата?

съм от бездушната игра на Уайлдър. Иначе съм съгласен с коментарите по-долу, че му липсва техника, но ударът и агресията, които има са направо поразяващи. Затова съм и шокиран, че не видях и помен от тях.. Наистина не очаквах подобна развръзка без грам борба от Уайлдър..

На времето и Майк Тайсън така мачкаше с агресия - направо влизаше в близък бой и смилаше противниците с градушка от удари. Докато Холифийлд не измисли как да го спре - изобщо не го пусна до себе си и го държа на дистанция с джабове. А след три рунда бясно напиране всеки ще сдаде багажа. Накратко - ако разчиташ само на агресия и хъс успехите ще са до време. Неизбежно някой ще изработи тактика срещу тази игра и ако нямаш друг коз в ръкава губиш.

Няма как да сравняваме Майк Тайсън и Дионтету: класата, тренировките, движението, защитата и боксовите умения и познания на Майк Тайсън са в десетки пъти повече от тези на Уайлдър. Единственото което Уайлдър има е силна дясна ръка и ок ляв прав.

Не харесвам Фюри, обаче си спечели мача. Направо го преби!

Единственото силно оръжие на Донатей е мълниеносната балтия. Той няма стил на боксиране, бавно се движи по ринга, няма добра защита. Разчита на бързите си ръце да фрасне противника с някой случаен тежък удар, обикновено нечист.

Това е истината. Тоя е измислен боксьор и няма място на ринга!

Ако се вгледате внимателно ще забележите, че по принцип Уайлдър не работи с краката и разчита само на ляв прав и дясно кроше, което срещу второразрядните боксьори, с които игра до сега минаваше, но срещу Фюри нямаше как да стане. По начало му липсва разнообразие в комбинациите и не се движи добре по ринга. И трети мач да има, пак ще е същият развоя, ако не настъпи промяна в игровия стил.

Точно това казвам и аз - играта с крака, а и защитата си трябва да подобри. За левия прав също съм съгласен. Няма да е зле да бъде по-разнообразен. Въпросът е дали вече не му е късно да се учи и да се променя. Реално, може би с изключение на Луис Ортиз, той до сега не се е срещал със силен съперник.

Шампион в тежка категория се оправдава с 20 кг тежест ... смешна работа, в залата селфита ли си прави само?

Тоя смешник тука го изкарвахте като Майк Тайсън, но действителността бе друга. И трети мач да има, което ме съмнява, пак ще го бият като чувал.

Вижда се как е лош губещ. Поне по телевизията се виждаше как фюри го е натикал в ъгъла и го пребива. Въпрос на минута или 2 беше да е нокаут. И така е бил в болница няколко часа заради кръвотечение от средното ухо - доста сериозно нещо. Вместо да благодари той се дръвчи.

n-n-n

Освен това вече е ясно, че човекът, "хвърлил кърпата" от ъгъла на Дионте и поискал спирането на мача в седмия рунд - бившият шампион в средната категория Марк Бреланд, вероятно ще бъде уволнен от позицията си. Този бивш боксьор определено му спаси здравето ако не и живота, защото следващите крошета от този съперник можеха да го осакатят или приспят завинаги!

Б..ХТИ НЕЩАСНИКА ЩОМ ОТ ЕДИН КОСТЮМ МУ ОМЕКНАЛИ КРАКАТА СМЯТАЙ КАКЪВ ИЗМИСЛЕН ШАМПИОН Е

Оправдава се. Просто не е тренирал достатъчно. Ако тренира добре за издържливост и подобри играта с крака и защитата си, може и да се опъне н Фюри следващия път. Иначе онзи като легне върху него със 120 кила маса Ше му омекнат краката, как няма :)

Това ще бъде последният концерт на Бионсето.