17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това ще бъде последният концерт на Бионсето.

Б..ХТИ НЕЩАСНИКА ЩОМ ОТ ЕДИН КОСТЮМ МУ ОМЕКНАЛИ КРАКАТА СМЯТАЙ КАКЪВ ИЗМИСЛЕН ШАМПИОН Е

n-n-n

Освен това вече е ясно, че човекът, "хвърлил кърпата" от ъгъла на Дионте и поискал спирането на мача в седмия рунд - бившият шампион в средната категория Марк Бреланд, вероятно ще бъде уволнен от позицията си. Този бивш боксьор определено му спаси здравето ако не и живота, защото следващите крошета от този съперник можеха да го осакатят или приспят завинаги!

Вижда се как е лош губещ. Поне по телевизията се виждаше как фюри го е натикал в ъгъла и го пребива. Въпрос на минута или 2 беше да е нокаут. И така е бил в болница няколко часа заради кръвотечение от средното ухо - доста сериозно нещо. Вместо да благодари той се дръвчи.

Тоя смешник тука го изкарвахте като Майк Тайсън, но действителността бе друга. И трети мач да има, което ме съмнява, пак ще го бият като чувал.

Шампион в тежка категория се оправдава с 20 кг тежест ... смешна работа, в залата селфита ли си прави само?

Ако се вгледате внимателно ще забележите, че по принцип Уайлдър не работи с краката и разчита само на ляв прав и дясно кроше, което срещу второразрядните боксьори, с които игра до сега минаваше, но срещу Фюри нямаше как да стане. По начало му липсва разнообразие в комбинациите и не се движи добре по ринга. И трети мач да има, пак ще е същият развоя, ако не настъпи промяна в игровия стил.

Единственото силно оръжие на Донатей е мълниеносната балтия. Той няма стил на боксиране, бавно се движи по ринга, няма добра защита. Разчита на бързите си ръце да фрасне противника с някой случаен тежък удар, обикновено нечист.

Не харесвам Фюри, обаче си спечели мача. Направо го преби!

съм от бездушната игра на Уайлдър. Иначе съм съгласен с коментарите по-долу, че му липсва техника, но ударът и агресията, които има са направо поразяващи. Затова съм и шокиран, че не видях и помен от тях.. Наистина не очаквах подобна развръзка без грам борба от Уайлдър..

Всеки загубил търси някаква причина извън себе си - и заради егото си, а и за да си вдигне акциите пред публиката. Все пак едно е да си паднал поради независима от теб причина, друго е да си паднал, защото си бил по-слаб. Но и не мисля, че причината е чак толкова абсурдна. Той е прекарал в костюма поне половин час - докато му го облекат, докато излезе, докато му го махнат... Нека някой ходи половин час с 20 кила раница на гърба и ще види дали е дребна работа. И наистина е тъпо, когато ще играеш мач с равен на теб и всяка дреболия може да реши нещата, да правиш такива неща. Иначе Фюри имаше по-добра тактика и се беше подготвил по-добре. А и по-големите маса и ръст не са пренебрежим фактор, ако са управлявани добре.

Пълните гащи тежат

детето ми е 15 кила и го носа на конче, мислиш ли, че се изморявам, далеч съм от про атлет, направо съм си плужек, а тоя е ревящото бионсе

На времето и Майк Тайсън така мачкаше с агресия - направо влизаше в близък бой и смилаше противниците с градушка от удари. Докато Холифийлд не измисли как да го спре - изобщо не го пусна до себе си и го държа на дистанция с джабове. А след три рунда бясно напиране всеки ще сдаде багажа. Накратко - ако разчиташ само на агресия и хъс успехите ще са до време. Неизбежно някой ще изработи тактика срещу тази игра и ако нямаш друг коз в ръкава губиш.

Остави детето, сложи си една щанга 20 кила на гърба и ще си говорим. И качи няколко стъпала с нея.

Няма как да сравняваме Майк Тайсън и Дионтету: класата, тренировките, движението, защитата и боксовите умения и познания на Майк Тайсън са в десетки пъти повече от тези на Уайлдър. Единственото което Уайлдър има е силна дясна ръка и ок ляв прав.

И аз в неделя пренесох десетина 15 килограмови чували с пелети за парното на 30 метра, така съм се съсипал, че си пуснах отпуска и газ на Нареченските бани.

Бреланд вероятно е спасил живота и със сигурност е спасил здравето на този неблагодарник. Искал да направи шоу? Ами похвално- "успял е".

Ходя на къмпинг и обикалям с раница всяка година. Когато отивам за повече от 1 ден и не съм до колата раницата ми е 18-22 кг. Редовно ходя до хижа рай с такава раница. Дебел съм, пия и пуша, тези оправдания да ги пласира някъде другаде, не е достойно ако се има за толкова велик шампион.

Е нали трябва да се направи на мъж. Истинският нокаут щеше да дойдев всеки момент, но друго си е някой да ти е виновен.

Ама после не се боксираш, нали? Е, аз съм се боксирал и знам какво е на третата минута. И тогава всичко има занчение. Нали си чувал за сламката, която счупила гръбнака на камилата?

Бедрото на Уайлдър е колкото бицепса ми. Не става само с ядене , трябва и тренировки.

Това е истината. Тоя е измислен боксьор и няма място на ринга!

Оправдава се. Просто не е тренирал достатъчно. Ако тренира добре за издържливост и подобри играта с крака и защитата си, може и да се опъне н Фюри следващия път. Иначе онзи като легне върху него със 120 кила маса Ше му омекнат краката, как няма :)

Точно това казвам и аз - играта с крака, а и защитата си трябва да подобри. За левия прав също съм съгласен. Няма да е зле да бъде по-разнообразен. Въпросът е дали вече не му е късно да се учи и да се променя. Реално, може би с изключение на Луис Ортиз, той до сега не се е срещал със силен съперник.

Фюри те вкара у болница при хвърлена кърпа, а ако не беше хвърлена сега нямаше да ти слушаме глупостите! Ходи му цуни ръката на оня дет хвърли кърпата!

Давай Шампионе,почини си малко и след това пребий тоя бял мангал - цяла България е с тебе

Май си един циркаджия....ама тоя път цирка не ти се получи.

Ако реферът не беше спрял мача,Уайлдър щеше да спечели.Секундантът на Уайлдър сигурно е взел пари от Фюри

Фюри колкото и странен стил да има удря много здраво и неочаквано! Въпрос на секунди беше да го изпъне като бръснарски каиш на ринга.

Нали този мач беше нещо, като реванш на предишният. Причината е пари естествено, двамата ще си разделят 60 мил. долара естествено, че ще искат мачове докато им ги дават.

Много вярно последно изречение - Шампиона не хвърля кърпата, ако ще на носилка да го изкарат. Фюри победи. Това не прави Уайлдър слабак, смешник и т.н.

Като че ли някой насила ти бърка у джоба и им дава от твоите пари. На който му е интересно да гледа на който не е да го дуга

Фюри боксира изключително нечисто, съдията го предупреди твърде късно. Уайлдър не игра нищо. Ако това са най-силните боксьори, да закриват тази категория.

В Англия Хърн вече каза, че двубой между ЕйДжей и Фюри ще има, но след реванша на Фюри и след като ЕйДжей се разправи Пулев.

Този на това крака ли казва ... Две клчки за зъби има той, не крака.

Както са казали мъдрите хора "Тежък е костюмът на палячото."

В тази категория и както се беше отпуснал направо можеше да си замине. Не знам кой мач си гледал.

Първо - съдията не видя кърпата. Той спря мача без да я забележи. Гледах мача от различни ъгли и повторения. Второ - много по-слаб съм на килограми, но нямам проблеми да държа 20 кг. си дете 10 минути, при това тежестта му не е разпределена равномерно по тялото ми. Оправданието на Уайлдър е смешно. Мисля, че служителят, който ще бъде уволнен, ще бъде овъзмезден след следващия двубой. Така става, когато егото ти не се побира на планетата.

Съдията спря боя защото видя че Уайлдър обръща мача и всеки момент щеше просне Фюри на земята. Това беше очевадно

Ма ти си гледал некой друг мач!!!

Всеки момент щял да просне Уайлдър на земята - това не го вярвам особено. Гледал съм Уайлдър и знам, че има желязна брадичка и е много корав характер. Умно хвърли кърпата човека. Нали имат договор и за трети мач. С този проблем със средното ухо, който си е късметлийско попадение на Фюри беше видно че Уайлдър няма необходимия баланс, но евала за характера и самоконтрола. Всъщност след тази загуба го уважавам повече. Фюри е ясен - по-добър боксьор е, и доста интелигентен на ринга, но имаше ли равновесие Уайлдър до края нищо нямаше да е ясно. Иначе аз предвиждах Фюри да бие, но не по този начин. Кофти е когато един от двамата боксьори получи такова попадение толкова рано. Мача само се доиграва после.

Фюри е крив неудобен боксьор помня как победи Кличко.Уайлдър има дълги ръце и силен десен.

Както каза Майк Тайсън неотдавна: "Тия по наше време, отдавна вече нямаше да ги има". Фюри е едно плямпало, нещо като Пульо, играе мръсно като Кличко -- ляга бърху по-ниския противник и го изморява. Има някакви качества, но далече не е нещо особено. Физиката му е на уличен помияр. Той самия беше казал, че ако се изправи срещу Тайсън, щял да бъде нокаутиран в първата минута ... Та добре се е самооценил. Другия -- Дионтето си е един примитив, разчитащ на десен прав от средна дистанция, нито игра с крака, нито от кръста, нито комбинации. Такъв като го почнеш да го атакуваш, отстъпва и отива във въжетата, няма как да вкара десния ... много е трудно като ходиш назад.

Фюри е най-големия за всички времена.Нямал бил физика.Той да не се състезава по културизъм.Бърз,хитър и много атрактивен.30 победи,22 нокаута без загуба,а вие кусури му търсите.Детронира всички шампиони при положение,че е бил зависим към алкохол и наркотици.Но винаги ще има олигофрени като вас които да го плюят.Колко са боксьорите без загуба.

Явно нищо не разбираш от бокс. Фюри е може би един от най-добрите боксьори за всички времена. За ръста си има отлична подвижност, много добре играе с крака и прави много добри комбинации. Има мисъл в играта му и е хитър, когато трябва. С дългите си ръце държи дистанция и нанася точкови удари, а освен това може и да нокаутира. Завършен комплексен боксьор!

До някой си ти май си влюбен в уайдър на вре ето като бях е войници и по 4 часа бягахме на пресечен терен с 30-40кг раници и след това един копа канал друг зад него закрива и после обратно ама на друго място за да е твърдо а не меко да не би да омеквахме че костюма ни е тежак и сме умекнали.... Тук са само оправдания от не подготвен човек

Не знам ти за Майк колко знаеш. Той се кефи изключително много на Фюри, канил го е 2 пъти на подкаста си и разговорите помежду им са приятелски. След мача той подскачаше, радвайки се на победата на Фюри. Относно Кличко, Майк казва че физиката му е чудовищна и смята че може да е шампион във всяка ера (освен тази на Мухамед Али, но това го казва понеже Али му е кумир). Джон Фюри е кръстил сина си именно на Майк Тайсън. Кумирът на Тайсън Фюри е Майк и той говори по същия начин както Майк говори за Али. Фюри залъгва и е много бърз в краката. Как успя да бие Кличко без да има завидна физика. Ами Руиз как би Джошуа. Ама някои неща простите български бекове не могат да разберат.

Фюри беше подозрително по силен от уайлдър, назобили са го или черньо не е теенирал добре