17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Глуповато и объркано черно момче. Фюри и Джошуа ще го опердашат яко. Фюри не е типичен нокаутьор но Джошуа ще го млати като шкембе У дувар.

Да сте видели война без кръв и без убити .Няма такова нещо. Всичко се прави за пари ,власт и богатство.

В какъв лицемерен свят се налага да живеем, след като някой нормален човек бил той боксьор( Уайлдър) или артист (Делон) изрече смело самата истина, и започват лигави истерии на които повредени същества им дават трибуна за игри с лъжата във всички посоки.

Но точно Уайлдър няма потенциал да убие човек на ринга, казва го, за да продаде билети. Ако предварително обявиш, че ще има труп, това е умисъл и предумишлено убийство, но той е Тъп като нашио идиот и не мисли какво говори. Джошуа може да ги убие всички, но не казва нищо защо ? :)

Човека е абсолютно прав - човешкото тяло (и глава) не е направено да го удрят с всичка сила. Бокса си е атавизъм от времената, когато простолюдието се е биело до смърт за кефа на аристокрацията.

Уайлдър ако хване Путин ще има да го размята из ринга като маче у дирек

SirBob

Щото Уайлдър е джудист, нали?!!? Де пак намеси Путин, много страх от руснаците, ей.

Намери си друго хоби.

Правят се скандали около бокса за да се поддържа интрига, интереса към този спорт е в залез , малко хора разбират бокса и феновете му са малко и затова беше изместен от зрелищен спорт като мма , преди мма К1 беше започнал да набира популярност но мма измести всички защото е брутален и прилича на уличен бой тъй като боя може да премине през много измерения и това задържа зрителя , докато бокса е сложна интелигентна стратегия която я разбират само хората потопили се по дълбоко в този спорт или трениращи

'Сложна интелигентна стратегия' ...хахаха интелектуалец със теб

Абсолютно прав е човекът нищо смразяващо няма. Излизаш на ринга и напълно възможно е с един удар да убиеш и то е законно, защото е спорт - това е самата истина... за пари какво ли не става?

Чашата наистина преля! Тоя спорт трябва да се забрани или ще се чака някой наистина да умре...

Ти си чакай, ама умрелите по време на боксов мач, не са единици. И не са само на боксов мач. Много спортове носят риск за живота, да те информирам, ако ти се губи.

Целувайте - не убивайте.

Ако целувате, после таковайте, щото да си нямате ядове с лицензи, млицензи.

Ами прав!Нима няма умрели от това?А някой да е осъден?

Някой са спали, последните десетки години, като юнака балкански..

Типичен афроамериканец.

Няма такова нещо като афроамериканец. Или си негър или си индианец. Като го гледам в него няма нищо индианско, а само африканско. Чел ли си книжката за Тошко Африкански? 80те години беше много популярна сред децата.

За съжаление, прав е. А останалите какво се правят на ощипани невести. Да не са имали бокса, за безопасен като шаха?

Гледах го в Ютюб , същия идиот като нашия , мани, бегай и Уайлдър какво ли не направи, за да избегне мач с Джошуа ,голяма уста, много обиди , малоумно поведение.

Ама какво се очаква когато те блъскат ИМЕННО ПО ГЛАВАТА !?!

Дано нашия Ганьо не играе с този, че Андреа ще си остане без поколение!

и така ще остане без поколение , ако държи тази пачавра все още. Момче бЕгай бързо при подходяща жена ,губиш време с тая кукувица.

Дано теб те сполети това самозабравил се ахмак това е спорт все още.