17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Преди години, когато нямахме чужди наемници в родния футбол, стадионите се пукаха по шевовете си. На Армията, Герена, Ивайло, Пловдив, Бургас, Варна имаше по над 30 хил. зрители на мач. Защото ЦСКА, Левски, Етър, Ботев и Локо Пловдив, Нафтата и Черно море, радваха хората с истински футбол, а и нашите български играчи бяха истински футболисти, посветени на спорта и на отборите си. Сега всичко се деформира и въпреки вноса на килограм на разни мангали от Африка, Ю.Америка и Азия, зрителите на стадионите са за един файтон... Дори измисленият отбор на Домуса има средно по 100-200 души на мач. Само армейците, говедата и болярите имат средно по над 2-3 хиляди зрители, но и това е нищо, сравнено с преди години. Изводът е, че чуждите наемници не само че не вдигат нивото и интереса, а обратно, отблъскват истинските фенове от стадиона.

Повечето от Собствениците на футболни фирми- отбори в А група са ПРЕДАТЕЛИ. Тия дават Пари и Работа на чужди башибозуци- африкански маймуни- негри... И за да я има България, трябва да изгоним или негрите, или да закрият тия футболни отбори- фирми и после негрите и Предателите- собственици да бягат към Африка. .. Всички крадци и наркотрафиканти са Предатели, излъгани от турско- негърската Пропаганда. Маймуните да мрът. Да живее България.

Абе то и простаците като теб са проблем и май ще трябва и теб да гоним. България има нужда от хора които помагат за развитието и, а не от празнодумковци, които са социален отпадък, който освен да сее вражда, друго не може. По-добре чужденец, който ще милее за България от колкото някой идиот, който не прави абсолютно нищо за страната в която е роден.

Като изключим играчите на Лудогорец, коиот си заработват парите, всички останали ритнитопковци получават безумно високи възнаграждения за качеството, което предоставят като продукт. Цифрата е ясна - само 12% от приходите идват пряко от тези, които оценяват продукта, а именно феновете.

UEFA вероятно "говори с числа". Редакторът обаче дали е наясно с разликата между число и цифра?