17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нормално женският мозък е по-малък мускулатура и тн също все едно да зачеркнем действието на хормоните и жлезите и да ги изравним е ми не става.В началото си мислех че един ден науката ще пребъде а то се оказа че псевдонауката ни залива подпомагана от медиите.Падението на човешкият вид е тотално и явно моментът на изчезването ни не е далеч.

Странно че никой не дава гластност на въпроса - защо в турнирите на високо ниво по шах жените не могат да се справят като играят ( мислят) срещу мъже. Важи и за играта ГО , за бриджа, за табла, за всичко , което изисква мисъл и то стратегическа. Стратегическото мислене е това, което не разчита много, много на слабостите на противника и не се надява на негови грешки.

Я дай пример кога жени не са можели да се справят срещу мъже на шах "на турнирите на високо ниво".

Тука някаква се разписала! Мухло, като искаш равни пари, трябва да си ги изкараш!

Да се въведе задължителен стриптийз на футболистките след края на мача, ще има много приходи. Единствено ще има проблем с логистиката, защото публиката ще идва само за края на мача ..... Ако говорим сериозно обаче трябва да сме наясно, че насила хубост не става. Всяко неестествено начинание свършва зле.

Поредният напън на глобалистите да приравнят мъжете с жените, е няма как да стане, биология е

Тоя па, льольо... Абе, пак ли на теб всичко трябва да ти се обяснява по няколко пъти и да оставаш след часовете, за да могат да ти разяснят елементарни неща с цветни диаграми и картинки? Как така ги приравняват, като се опитват да популяризират ОТДЕЛНО Европейско? Ти наясно ли си въобще със значениетона думата "приравняване". Приравнявяне е да ги пуснат на мъжкото Европейско. И преди са напишеш още някоя глупост, тези момичета от първата четворка европейски отбори, ако ги пуснат срещу отбор от втората половина на българската А-група, най-вероятно ще бият с двуцифрен резултат. Женският футбол не е да го гледат комплексарчета и мухльовци.

Добре разбирач, айде със здраве, явно само от футбол разбираш

Отбор от втората половина на А група ще им вкара минимум 5 гола на тия . Просто женския спорт е на светлинни години от мъжкия, никакъв шанс нямат дори на бродиране.

P.tko e.ana velikiqt nacionalen otbor na USA za jeni padnaha ot kolejancheta s dvucifren rezultat

С малка промяна в екипите, могат да вдигнат интереса многократно. Хем ще спастрят някой лев от плат.

Тази година ходих с приятели на Испания- Германия. Стадиона беше пълен. Казват рекорден брой което е добре. Женският футбол придобива все голяма популярност и момичетата играят много добре. Финала е на Уембли и всички билети са изкупени ... просто трябва да почват да вдигат цените. Но света се променя и женския футбол става все по-популярен и това е факт.

Сигурно си прав, но от къде да има толкова зрители?!? Футболният календар е толкова препълнен - национални първенства, сума лиги, европейски и световни. Зрителите могат да гледат мъжки футбол целогодишно и са пренаситени

Скоро ще забраните мъжкия спорт, за да има печалби за женския.

Нали жените се ревът за равни права? Като не могат да играят атрактивно и да превличат ЖЕНИ да ги гледат както мъжкия футбол мъжете ......да плетат чорапи.

Равни права е нещо друго, льольо. Това, което си написал са ЗАДЪЛЖЕНИЯ и при това не си се справил да ги направиш равни. Защото "равни задължения" би означавало цялата А-група от българското първенство да седне да плете чорапи. Защото и тях не ги гледа никой, нали така, отворко? Ама лапат парици и не чорап, ами предница на пуловер не могат да изплетат, т.е. са ДВОЙНО по-безполезни. Хайде, малко повече уважение! Поне си дай труда да гледаш някой женски мач - ще ти се отворят очите и ако имаш поне грам мозък, ще ти се затвори устата.