УЕФА почти сигурно отнема финала на Шампионската лига от Истанбул

Лондон и "Уембли" са вероятният домакин, за да има публика на големия мач

Обратно в новината

Коментари - УЕФА почти сигурно отнема финала на Шампионската лига от Истанбул | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво! Нито стотинка от УЕФА за азиатския диктатор Ердогъз!!!

У Бирмингамя стадионът щеше да се напълни с миризливи пакита увити в пердета и мазни индиици по сандали, а бели индивиди нямаше да има, просто защото градът е бежански център/лагер. Живи и здрави да са!

Даже и извън ЕС, не пречи на Великобритания да върти Европа и света на малкия си пръст. Който може го може

А тебе явно те върти джуджето Дядя Путлер щом пишеше такива мал0умни коментари! Жалки кремлински тролчета!

Ама че си тъп...Що намесвате пак Путин бе герберско изчадие...само се доказваш като цигански трол

Циганско-кремлински трол е макя ти, жалко антибългарско предателче! Жалки сте! ХАХАХАХАХА

2 коментара и безкрай безумия ... Какъв ЕС? Какъв Путин ? Добре че още не сте се сетили за Бойчето или уфсътъ Манолова (примерно)

На стадиона в Рязанград, домуса е обещал лепа брена и миле китич да открият финала, ще ги подгряват оркестър кристал и тони стораро, безплатни кренвирши и лютеница за всички

Митко Пайнера ще е водещ, а баба Ками ще развърта дашно силиконовите боНби

абе, футболът нали е за феновете? та тези крадци от УЕФА с какво ще обяснят, че за феновете се отпускат по 6.000 билета на отбор, а останалите 30% от билетите се "раздават" на сульо и пульо, поради какви ли не причини.... Много ходят с такива билети на мачове, на който не им е трябвало, просто защото ги има, а от вън са сотавали исстински фенове на отборите. Та сега, онези принципните що не ги разделят по 8.900 на всеки отбор и да си оставят 200 билета за представително.... за феновете било, друг път..

И после реват, че искали да правят Супер лига, а тя не била към феновете, а обслужвала корпоративни интереси ... После баааам вземи тези 30 процента за хора, на които не им дреме за Сити и Челси ... Може и да не стана Супер лигата, но със сигурност ще се случи. Просто феновете ще я поискат.