УЕФА почти сигурно отнема финала на Шампионската лига от Истанбул

Лондон и "Уембли" са вероятният домакин, за да има публика на големия мач

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

абе, футболът нали е за феновете? та тези крадци от УЕФА с какво ще обяснят, че за феновете се отпускат по 6.000 билета на отбор, а останалите 30% от билетите се "раздават" на сульо и пульо, поради какви ли не причини.... Много ходят с такива билети на мачове, на който не им е трябвало, просто защото ги има, а от вън са сотавали исстински фенове на отборите. Та сега, онези принципните що не ги разделят по 8.900 на всеки отбор и да си оставят 200 билета за представително.... за феновете било, друг път..

На стадиона в Рязанград, домуса е обещал лепа брена и миле китич да открият финала, ще ги подгряват оркестър кристал и тони стораро, безплатни кренвирши и лютеница за всички

И после реват, че искали да правят Супер лига, а тя не била към феновете, а обслужвала корпоративни интереси ... После баааам вземи тези 30 процента за хора, на които не им дреме за Сити и Челси ... Може и да не стана Супер лигата, но със сигурност ще се случи. Просто феновете ще я поискат.

Даже и извън ЕС, не пречи на Великобритания да върти Европа и света на малкия си пръст. Който може го може

А тебе явно те върти джуджето Дядя Путлер щом пишеше такива мал0умни коментари! Жалки кремлински тролчета!

Ама че си тъп...Що намесвате пак Путин бе герберско изчадие...само се доказваш като цигански трол

2 коментара и безкрай безумия ... Какъв ЕС? Какъв Путин ? Добре че още не сте се сетили за Бойчето или уфсътъ Манолова (примерно)

Циганско-кремлински трол е макя ти, жалко антибългарско предателче! Жалки сте! ХАХАХАХАХА

У Бирмингамя стадионът щеше да се напълни с миризливи пакита увити в пердета и мазни индиици по сандали, а бели индивиди нямаше да има, просто защото градът е бежански център/лагер. Живи и здрави да са!

Митко Пайнера ще е водещ, а баба Ками ще развърта дашно силиконовите боНби

Браво! Нито стотинка от УЕФА за азиатския диктатор Ердогъз!!!