17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ми те затова пак ще си направят нова супер лига , щото УЕФА са гнусни педераси

Жалко, че този проект не мина. Щеше ми се най-богатите да се отделят УЕФА да се върне към традициите си, а не да има някаква си Шампионска лига, където да си джъткат отбори от най-големите първенства, а останалите ДГД.

Ако изхвърли и другите, това директно ще ги тласне да си създадат Супер Лигата. От УЕФА ще се подхлъзнат яко!

Стуктурата на предложената Супер лига е почти същата като и на NBA в щатите. Професионален баскетбол в САЩ има само в NBA. Отбори не изпадат и нови не се приемат, освен ако някой не се откаже. Отбори се местят между градове и щати. Другото са колежански първенства на аматьорско равнище. Това, което искаха със Супер лигата във футбола беше тези отбори да прибират лъвския пай от парите и така постепенно да изчезнат всички останали професионални клубове. Ти това ли искаш, Симеоне?

Отношенията Супер лига и УЕФА щяха или ще са по-скоро като НБА и ФИБА, а не като НБА и колежанските първенства в САЩ. В Европа има много силни международни баскетболни турнири и много американци идват да играят в Европа. На мен ми е много по-интересно да гледам да речем Барселона и ПАОК, а не мачове от НБА. Местенето на клубове в България не е нещо непознато. ЦСКА бе Летекс, Локомотив Пловдив бе Велбъжд, Ботев Пловдив и те бяха от някакъв друг град, а има и дуги. От друга страна, как ще преместиш Ливърпул, Манчестър юнайтед, Реал Мадрид или Барселона? Как ще ги наречеш? Смениш ли името всичко отива в канала, така че паралелите между Супер лигата и НБА са само на пръв поглед.

УЕФА се подхлъзнаха много лошо през последните 20 години. Те самите са корумпирани и създадоха тези чудовища, а останалите бяха натискани. Време е за радикални промени и дано се случат. За мен ШЛ загуби блясъка си, ЛЕ ми е по-интересна, не ми се гледат някакви супер звезди, но е въпрос на вкус де.

Ехоо УЕФА , къде гледате? И БФС не са се отказали от дявола … така де, от Супер лигата. Даже искат и да си направят своя. Без да изпадат някои конкретни отбори и един и същи шампион .

Без Реал и Барса, без италианските, ШЛ е фейк!!! За 29 години ШЛ, Барса и Реал печелят общо 11!!!!!!!! А от Италия още 5,демек 16 от 29,бхахахах, аве УЕФА фъшкии,кой нормален европейски отбор ще се радва, ако не е минал през един от горните, за да спечели ШЛ???