17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да разбирам ли, че са го наказали защото не е расист...

Май са го наказали за расизъм, въпреки че не е расист. Или са го набедили за расист, без да е проявил расизъм?!

Леле.... Направо забранете думата....черен Който я каже, нпише или дажи си я помисли...смърт. разстрел на място

УЕФА се первърна в бухалка на налагания в последните 7-8 години черен расизъм. А футболът се превърна в генерираща и поглъщаща милиарди "забава", в която (предимно черни) скъпо платени роби гладиаторстват за забавлението на (предимно белите) работещи бедни роби. Парите от цялата "забава" отиват при няколкото хиляди световни господари. Планът за унищожение на бялата раса и за налагане а пълен контрол си върви, а ние си блеем, преживяме и ни стрижат... Бее-е-е-е!

Уефата да въведе термини като брикет,кюмюр,кюмбе кюнец ,сажди ,печка и др.които са пилиткоректни за да се оприличават най- добре негрите с това.

Моля Ви се колеги, от тази висока трибуна искам да дам няколко възможни синонима,целящи да предпазват комуникацията между бели и ,когато в тяхно присъствие има “негър” ,който би се обидил . Намирам , “патладжан”,”мазут” и “цръна гад” за брилянтни определения ,защитаващи достойнството на индивида в този все по- мултикултурен свят,в който трябва да се съобразяваме още с всякакви пендели,лесбойки, травестити и всякаква друга паплач...

Бе не ми е ясно ама на мен като ми викат бял трябва ли да се обиждам щото аз не съм напълно бял а по скоро светъл? Тея много се взеха на сериозно и това вместо да помага напротив нагнетява расизма. Аз не бях расист дори и към циганите, но с това ежедневно натякване и пробутване на цвят и педерастия някак си почвам да не ги харесвам!

Правилно! Как може да каже на черният черен.....

И за какво го наказват, след като казват, че не е виновен? За да не вдигат шум черните, то е ясно. Не ми харесва този свят. Познавам педерасти, които и по между си използват точно тази дума, за да обозначат сексуалната си ориентация и никой не се обижда. Има обаче една креслива групичка активисти, които наложиха гей, сега и това им се струва обидно и измислиха някаква глупост като нетрадиционна сексуална ориентация и прочее. Егати и натрапената коректност.

Абе, негруто, негри, негродимо, чернисимо и дрън, дрън, та пляс. ...печки мръсни, долни. . Човекът е наказан, без да е виновен и без да е направил нищо нередно! Тук питам аз кой ще защити белият и по какъв начин ще бъде повдигнато обвинение на печката, черна за нанесени морални вреди над рефера? Благодаря.

Така залязват цивилизациите. В случая бялата. Идват тъмни векове.

В това няма логика. Дори в америка където са най-чувствителни на тази тема,, чернокожите се наричат черни. Черен не е обидна дума. Думата за черен е negru, просто няма как иначе да се обърнеш или да го кажеш по по--учтив начин.

А ти представяш ли си ако беше българин и беше употребил думата негър? В България това не е обида, по-скоро отделя добрите черни от лошите, ама еврогейците не го знаят това. Пояснявам добрия смисъл на думата черен в България е негър, а лошия е циганин.

Румънецът да съди УЕФА за уронване на престижа, както и черната маймуна, дето се почувствала засегната!

И за дискриминация на база роден език, румънски