Уилямс: Казах на съдията, че е крадец, защото ме обвини в измама (допълнена)

Американката се оправда след финала, нарече дейсвията на съдията "сексистки"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Брат уилямс да си трае, че в нея колко допинг има ..... Всички други са жени външно, само брат уилямс е третополов хемафродит джендър ....

Таз е излязла на корта, за да играе или да се бори за нечии права?

Всъщност, пожалете серинчето, нали е много болна горката, от астма ли беше, к'во беше :):):) И допинг, пардон лекарства взема с разрешение :):):)

Мда, когато имаше раздор с черна жена, осен сексист си и расист :):):) серина се изложи яко, ама яко, дано получи подобаващо наказание, ама надали!!!

Грозната Годзила не можа да понесе, че ще загуби и затова изпадна в нервен срив. За жалост така показа гадния си характер и липса на възпитание. Серина, светът не се върти около тебе. Времето ти свършва, идва младо поколение. Покажи малко достойнство, ако го имаш. Ама се съмнявам, че ти дори думата ти е позната. А и наказанието не беше достатъчно строго. Би трябвало публично и лично да се извини и на съдията и на Наоми. И да бъде лишена от участие в следващия голям турнир.

Еее, това не е нищо ново, тя всеки път, когато губи, изпада в нервен срив и започва да вилнее по корта. Винаги съм съчувствала на момичетата, на които се налага да й търпят изцепките. И понеже не вярвам, че тези изцепки се дължат на лабилна психика, смятам, че е друга причината - грамаданското й самочувствие (сравнимо само с размерите на задника й). Според нея тя е толкова велика, че може да си позволи всичко на корта, дори да крещи по съдиите и да ги нарича както й падне. Ако друга го направи, ще е излагация, но понеже Серина е велика, на нея трябва да й е простено. В този ред на мисли наистина се радвам, когато някой я постави на мястото й.

Този травестит щял да се бори за равенство между половете, след като любовник му беше и Гришо Пениса.

две гарги летели, особено едната

Точно пък Серна да говори за сексизъм! Че то тя си е 100% мъж!

Заради комфорта на тая назобана черна биволица изхвърлиха Шарапова - нормално е да си мисли че всичко и е позволено

Айдееееее всички грозни печки - АУТ.

расистка, ненавиждаща белия човек се държа досущ като циганка от Столипиново.

... бели нямаше - съперничката ѝ беше азиатка, а съдията латино - те що не реват, че тя е расистка с невъзпитано настояване за превъзходство по подразбиране.

Направо й повярвах! А след като руските хакерчета изкараха наяве списъците на официално допингиращите се и защитени от УАДА спортисти(след като разбиха защитата на УАДА - преди около 3 години), направо нямам думи относно честността й! В изнесения списък на защитените от УАДА, официално допингиращите се тенисисти са: 1. Рафаел Надал 2. Сестрите Уилямс, а имаше и други! а сред другите бе и Майкъл Фелпс(с Кленбутерол).

Треньорът й си призна, а тая продължава да е нагла. Поредна отрепка от щатите, аз се чудя как така досега не е гръмнала и отстранена изобщо от тениса. Шарапова, защото е руския я наказаха жестоко, тая 100 килограмовата, ако някой си мисли, че може да издържи да припка 5-6 поредни мача без да се е назобила до козирката, е пълен наивник. Но очевидно това не прави впечатление на WADA и на тенис асоциациата.

Треньорът й си призна, а тая продължава да е нагла. Поредна отрепка от щатите, аз се чудя как така досега не е гръмнала и отстранена изобщо от тениса. Шарапова, защото е руския я наказаха жестоко, тая 100 килограмовата, ако някой си мисли, че може да издържи да припка 5-6 поредни мача без да се е назобила до козирката, е пълен наивник. Но очевидно това не прави впечатление на WADA и на тенис асоциациата.

Интересно какво ще стане ако я попитат склонна ли е да играе главна роля в римейка на "Кинг Конг". Подозирам, че първо ще уточни за коя главна роля става дума (дали да ги съди за сексизъм или за расизъм). Във всеки случай филма ще стане много по-добър от предишния. Много по-естествен, по-разбираем. А и няма да е толкова тъжен накрая, защото публиката ще приеме смърта на К.К. като избавление за всички.

Разбра че губи и реши да опорочи мача, да останат съмнения, шампиона да не се чувства наистина шампион. Сексистки решения. Утре ще каже че са расистки. Така е. Черните вече като не им отърва и обвиняват в расизъм.

с индобългарите. Те никога не са виновни...

Вече я чувам: "Защо мъжете имат тестостерон, а ние нямаме? Защо те могат и да не се бръснат, а на мен ми бръснат и гърба? Тове е сексизъм". "Защо другите нямат опашки, а аз имам? Това е ксенофобия"! "Защо другите могат да си свиват палеца, а аз не мога" Това е расизъм! "Аз пък мога да се катеря най-добре, но ме карат да не го правя, поне през деня!" Това е Дарвинизъм.

Това същество защо се състезава при жените? Доказано ли е, че нещо не му виси между краката? Така като го гледам си мисля, че наистина е добре да се въведе трети пол, но само в спорта. В този трети пол ще могат да се състезават всякакви назобани уроди, хермафродити и други създания, които не се вписват в общите условия. И най-важното - за да е пълна веселбата, да не се ограничава употребата на химии. Кой колкото може да понесе, с толкова да се състезава :))

питай гришо. той е спал с тази....

И това ми било жена! Освен дето е грозна, ами е и невъзпитана и нахална. Може да има купища пари, но с тях не може да си купи нито красота, нито интелект. Тя изглежда и се държи отвратително. Аз не бих я пуснала да се състезава с жените.

Следродилна депресия я тресе.

Крайно време е да въведат категории в тениса -ха, ха, ха Не може да се очаква 50 кг. момиче да се изправи срещу тази. Макар и да не е само до сила все пак силата е много много различна и тази има предимство. Иначе за постъпката няма какво де се коментира - направо вън от корта.

По принцип 50 килограмово момиче, би трябвало да я побърка на корта, защото как ти се струва 100 кила да препускат една седмица по 2 часа на корта плюс тренировките. Просто 50 килограмовото в случая се сблъсква с 100 килограмово анаболно чудовище, което понеже е американка, всички си слагат черните очила, вместо отдавна да я изхвърлят от тениса.

Серина прекали. Когато си голям шампион, трябва да се държиш като такъв, да си над нещата. Дето се вика, и да беше паднала тук, това с нищо нямаше да й намали постиженията, ни рекордите, ни славата. Обаче точно ей от такива циркове се олеква. Като й направи забележка за коучинг, трябваше да продължи да играе, да си сдържи нервите и да не чупи ракета, а дори и да я беше счупила, не биваше да влиза в спор със съдията. Тогава мачът щеше просто да си продължи. Сега Осака е шампионката, но всички говорят за Серина. Може пък и това да й е било целта. Наомито беше малко като в небрано лозе на награждаването, не можа да си отпусне емоциите момичето. Във всеки случай - голям сеир!

големия въпрос, който изниква сега е: за какви точно реклами е подходяща серина оттук нататък?

За "равноправие" на жените. За равноправие на мъжете. На джендърята... На черните... Абе, направо е подходяща за конкурент на Тръмп.

Каква жена бе, то на човек не прилича!

Боря се за женските права: да мога да обиждам съдията!?

Приема на високи дози андроген води до промяна в гласа, трупане на маса, окосмяване, но и агресия. Издадената челюст, здравите зъби и хубавия тен се дължат на друго. Четете Дарвин

Ако Серена реши да си смени блузката на корта, аз няма да гледам

Ако реши да си смени гащите, тогава ще е весело :)) Интересно кво ли ще се покаже между краката :))

Уилямс прилича повече на мъж, а се борила за женски права ???

Това е поредното доказателство, че цигани, негри и мюсюлмани са напълно непригодни за цивилизования свят. Няма значение дали са израснали, възпитани или спечелили милиони в него, дивакът си остава дивак, заради начина си на мислене. Ето затова всички варвари трябва да бъдат върнати в страните им по произход независимо дали са дошли преди две, двадесет или двеста години.

ама сте се събрали на тоз юес опън..........крадци, лъжци и зяпачи. бравос. беше добро шоу.

Роди и пак е най добрата. А вие плюйте.

кво родила бе тя не знаеше че е бременна докато не го изплю. нямаше нужда от възстановяване а на всичко отгоре я размятаха като парцал на корта вчера

На какво е най добрата? Петобой- лъжене, ругаене, гълтане на анаболи, уреждане на мачове (със сестра си) и расизъм към белите ?

се бориш за женските си права. ама тенисът е спорт - правиш ли разликата? печели оня, който се бори за победа, а не за права, па били те женски.

Годзила истински ме развесели! Ревеше като гладен тиранозавър срещу съдията много преди да я накаже с гейм. Всъщност Серена като какво е обидена ? Като мъж или жена? И сексизъм !!!! Тя се борела за правата на жените! Истанбулската конвенция? Въй, нидйей!

Годзила истински ме развесели! Ревеше като гладен тиранозавър срещу съдията много преди да я накаже с гейм. Всъщност Серена като какво е обидена ? Като мъж или жена? И сексизъм !!!! Тя се борела за правата на жените! Истанбулската конвенция? Въй, нидйей!

Не се ядосвай,брато!

Не "брато" - бро.

Кой брато успокояваш ? Брат Уилямс?

Още яко я тресат хормоните и следродилната вилнее при нея. Трудно е.

Две цветнокожи дами на финал УС опън в Ню Йорк.... Май не се е случвало до сега. А Уилямс е доста неприятно женско същество, с мускули на мъж. И със специални протекции да ползва, забранени за другите спортисти, вещества. Провокациите на американката този път не минаха. Заслуга за това имат реферът и съперничката от Япония. Женският финал завърши по правилния начин.

Ами, случи се миналата година!!! Слоун Стивънс игра финал срещу Мадисън Кийс. Вярно е, че Мадисън е по-светла, но ако броиш Наоми за чернокожа, то и Мадисън може да мине за такава!!!

Ще трябва да приема и загубите и това, че има по-добри от нея!

Това джендър недоразумение, докато играеше и побеждаваше поне си мълчеше. Сега, като остарява и не му е толкова леко да побеждава младите, гладни и нахъсани противнички започна големи каузи за борба да си измисля. Че и йеховистка се извъди на това отгоре. Женският тенис вече не е хубав за гледане с тая скандалджийка в него.

И у нас е така - ако хванеш циганин да краде, те наричат "расист". Или ако не щеш джендърята да имат привилегии спрямо нормалните хора. Тогава ти казват, че си "недемократ", "рубладжия" и "путЕнофил".

Да се бори за равенство между половете? Нека се бори, да започне с това да играят равен брой сетове на турнирите от ГШ и на купа Дейвис!!!

И изобщо каква е тази дискриминация жените да се състезават отделно от мъжете. Че и в шаха, не им дават възможност да разбият мита за "превъзходството" на мъжете в този спорт.

Горилата падна!

Никога не е късно човек да стане за резил.

Чакайте, чакайте...не беше ли тая и сестра и единствените краварски маймуни, на които директора на комисията по допинг, официално с писмо им беше разрешил да се тъпчат с анаболи стероиди и други допинг препарати....А никой останал по света няма тези права! И после това кравасрско нищожество, ще смее да се оплаква! Същия лицемер, като другата луда крава Фелпс!!!

Идиот.

Мразя Афротата от САЩ толкова са нагли че мислят че целия свят трябва да се подчинява на тях ! Браво на Японката ,следващия път бой с хилката по черната кратуна !

ТАЗИ ЯПОНКА СЪЩО Е НЕГЪРКА НЕ Я ЛИ ВИЖДАЖ

ВиждаШ ! Явно японското надделява. Сравни поведението им.

tonk11

Интересно ми е тази на какво трябва да я обидиш за да е сексиско? На мъж или на жена? Щото тя е всичко друго, но не и жена!

След тази наглост на негърката няма как да са ми симпатични черните.

Абе афроамериканците мразят азиатците, дори тези дето са наполовина такива, щото са по-умни, повече учат и са с по-високи доходи...доскоро спортът им оставаше за утешение, ама сега и там ги надцакват, та пищат на умряло...

тия като оплескат нещо никога не са виновни и винаги започват да говорят за раса, неравенство, права на жените, сексизъм и т.н, все другите са ги прецакали заради цвета на кожата им...

"сексистки"... никой не й е казал, че и със сигурност има повече мъжки хормони. от какво се оплаква? безсрамна алчна кифла. която е време да се оттегли и да си гледа детето, защото вече издиша. за достойнство при загуба и дума не може да става. нагледах се на снимки как "беседва" със съдията. като вуду-вещица е на тях.

Просто сам потресен от наглоста и безкултурието на чернилката и нейната проста публика която освирка шампионката!За организаторские ком-то зарязаха Осака сама на корта дума нямам!Позор и простотия!Съдията беше супер!!!

Сери-на-та е просто мъж който играе при жените, затове се обиди че на други мъже точки не са взимали

И със съдията и без него Наоми си я надигра на корта. А Серина се държа като махленска скандалджийка, на моменти приличаща на някои от нашите тъмнозелени като ги хванеш в нарушение. Трябва да се учиш и да губиш с достойнство, да си направиш анализ и изводи и да продължиш напред. Скандалът е жалка реакция на недостатъчно добро представяне, за което си търсиш друг виновник.