17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Реал го ,,налазиха" усраинците.

Важното за ,,демокрацията" е да се наблегне на думата,,украинец" Инак белия балет си оплете кошницата преди седмица, така че това спасяване на дузпа има само политически оттенък.

Май Андрiй е кръстен от баща му - Андрей. Просто демокрацията в прозападната и свободолюбива Усрайна не позволява оригиналмото му име!

Този от кога е в редиците на Реал. За пръв път го чувам, но....... няма да е за последен.

Е.ати заглавието. Що се продадохте на дявола???

Е така ще бъде от тук насетне - без укрите няма да можем дори да пръднем! Ега ти дебилите, ега ти зомбитата, които се надпреварват как да не забравяме, че има Укри по света! Това го правят, понеже в САЩ има пежиална служба, която поставя (+) на всеки, който прославя Укр. Накрая победителя печели СЕДМИЧНА ЕКСКУРЗИЯ В УКРАИНА !!!!!

Най-вероятно, този вратар няма да видим повече в стартов състав на белият балет - поне до 2099 година. Но , за да са политически коректни ,и най-вече да олижат краварски задник, "кралете" са го пуснали да поиграе. А колкото за дуспата - няма спасена , има не вкарана!

Ей и една спортна новина няма как да не я осерете с мръсните си тролски коментарий. Като млад перспективен вратар, Реал са го купили още преди три години и си го държат в запас. Могат да си го позволят. Ама не - бил украинец. Щом като обръщате на това внимание - значи сте си насрани путинофили - няма друго обяснение.