17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе, нещо не се връзва... Уж "голяма война", уж "големи разрушения" , а ще си провеждат футболното първенство.

Е, няма такъв дебил!!! На какво е бил зеления, когато е подписал тази заповед? Сега ще чакаме , кога "заблуден" хамерски снаряд, ще падне на някой стадион!

И що не са на фронта?

Тия укри вече без заповед на джуджака с непраната тениска, вече не смеят и да се изпърдят. Промитаци!

зеления ще бъде в ложата на стадиона на откриването на сезона руснаците да приготвят една нисокоточна и тази мъка да свърши слава русия

Z... идват....

тоа вече съвсем зеленяса... с каски и бронежолетки ли ше играят?? пъррвенство между оцелелите дивизиони ли ше бъде??

Подновяват,защото не е толкова опасно-хиляди украинци се прибраха в Украйна,а и руската армия се опитва да премахне убийците от Азов,чуждестранни наемници отишли да убиват и хиляди въоръжени затворници също пуснати да избиват руснаци ! Дано всичко това приключи и настане мир! Украинският футбол е добър и Икрайна и Европа има нужда от него.

То съвсемр скоро, клоуна ще учреди и "Игрите на глада и студа"...

имам чувството, че тоя ненормалник е решил да избомби някой стадион и да го припише на руснаците?

Нешата в Украйна рано или късно ще се нормализират. Просто Украйна малко ще се смали, засега не е ясно с колко. Всъщност статията доказва, че в Украйна по-скоро наистина става въпрос за операция, а не за война. Всъщност самата Украйна цели осем години води война в Донбас, която наричаше официално АТО /антитерористична операция/.

Около Киев,:)

Скоро Русия ще ги спре май!

Естествено, че без фенове ще играят, те нацистите са на фронта

Цьирк Сър!

Това ще е ГоУема гавра, да започнеш Украинско първенство, а да завърши Ново Руско.

Да, българския вестник правда пак се исказа …а на вас кой ви заповядва бе платени руски слуги?

А джобното фюрерче наредил ли е кой да е шампион на Крайна? Очаквам да нареди и кой да е победител в Шампионска лига.

Аре първо футболните агитки от нацита да изметат "орките" и тогава да ритате топка. Или няма вече значение за англо-саксонските сценаристи. Ако може да направят провокация на мач и да я лепнат на Русия ще е мега победа в информационната война. Дебилизъм на ента степен.

Клозетните коментари ,не на нас....

Футболните тифози на Булгаристаня ли? Ми че вие сте готовото пушечно месо тип Азов бре? Вас си ви дърпа колективната "сила" и сичките сте едни мъже с едипови комплекси дето ви командорят дебелоглезенести селски брадви всеки ден. Ма иначе сте великани. Като се съберете на групи и величаете най-тъпата игра във вселената, докато жулите пърцуца и се друсате с домашен джойнтец на трибуните. За тва редовно куките ви "масажират" в джипките. Щото сте уникални "футболни" тикви, които когато и да ги претрепеш е късно. Нито футбол имате, нито футболисти, нито имате идея задниците да си объшете, ма сте силни и мощни в простотията и олигофренията. Нали гледате какво се случва в Укрия? Голямите войни и са търкат наровете и строят разрушеното до края на дните си.

Ми излез от кенефа и се загащи. И си затвори ебаната уста, тапак :)

Въшлясалата ватенка,пак не е прочела.....БЕЗ ПУБЛИКА!Понял,идиот!?!?

"АРЕ" неграмотни пухкави придворни на Путкин,да не коментират неща,за които не са им спуснати директиви!Дотогава да махат с пухчета около Киркор Киркоров.....Силно приведени в стойка Г!