Унгарски фенове освиркаха коленичещите ирландци преди контрола (Резултати)

Бившият нападател на Лудогорец Якуб Швиерчок игра в атака за Полша до Левандовски

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

5 ВЕКОВЕН ОСМАНОИСЛЯММО ФАШИСТКИ ГЕНОЦИД НА 3 КОНТИНЕТА..........Е ИСТОРИЧЕСКИ ДОКАЗАН И ПОТВЪРДЕН ФАКТ.. МАСОВИ КЛАНЕТА, РАЗГРАБВАНЕ И ОПОЖЯРЯВАНЕ НА ЦЪРКВИ, БИБЛИОТЕКИ, ГРАДОВЕ РОБСТВО,ТЪРГОВИЯ С РОБИ, КРАДЕНЕ НА ДЕЦА-ЕНИЧЕРИ.... Р-ДОГАНСКИЯТ КУР ТАКА Е ЗАСЕДНАЛ У ГЪРЛОТО ТИ ЧЕ ЧАК ТИЕ ЗАВРЯЛ СЛИВИЦИТЕ У ТРАХЕЯТА....... ПРООСМАНСКА КУРВО МАНГАЛСКА

Браво на унгарците!

Преди 2-3 години посетих като турист Унгария. Бях шокиран и потресен от примитивния расизъм, който изпитват унгарците към чужденците. Нищо общо с тази страна преди 15г. Озлобление, подозрителност и липса на всякакво желание да те обслужат любезно. Познат местен сподели, че това е резултатът от управлението на Орбан. В продължение на почти 10 години там се вихри расистка риторика. Прехвалените успехи на Орбан стигнаха дотам, румънците да гонят унгарците по доход. Примитивно, изостанало и противно на развития свят. После вие преценете кое е добре и кое зле.

в България българите не са имали расистка робия. Или етническа. Ние самите сме били под такава. Иначе, това е 'робството' - предимно като наказание или докато си платиш плащането: "19. Ако нѣкой купи плѣнникъ отъ чужденци съ всичкия му снарядъ, а тоя има да плати за себе си цѣната, дадена за него, да си иде свободенъ. Ако нѣма откупъ, да остане като робъ, додѣто се отработи. Ако се договори за цѣна наречена плата (мъзда), тя да бжде на годината три стълези (жълтици), и прѣдъ свидътели. Така като се свърши, (робътъ) да се отпусне свободенъ." няма расов или етнически робски елемент, при робството на черните или нашето робство по турско време.

И какво точно ще пише в жалбата към УЕФА? "Карахме ги паднат на колене, ама те не щяха и на всичко отгоре ни освиркаха като ние коленичихме"? Еле като правилникът забранява политически изяви?

Точно ирландците няма за какво да коленичат... Роденият в Ангола негър Антъни Джонсън, откупил свободата си роб, официално получава правото да притежава роби от съда във Вирджиния през 1621 година... търгува както с черни така и с бели роби(всички забравят че по онова време Британската корона продава ИРЛАНДЦИ като роби), това е първият, но не и последният негър, печелещ от продажба на родени като роби или заробени, бели и черни, със съдебно решение в САЩ хора-)

100 плюса... Малко нормални хора останаха... Всички реват за или против някакви роби... Такъв е бил духът на времето в цял свят... Толкова е струвал човешкият живот. Робовладелци е имало и индианци даже. Отношението към немци и италианци в северноамериканските колонии също е било брутално. Не чувам някой да коленичи за тях... След забраната на търговията с роби афроамериканците в щатите удвояват броя си за 30 години... Тогава свобода не е имало нито за жени, нито за деца... Коленичене...

Ирландците трябва да бъдат наказани, защото в правилника пише, че не трябва да се рекламират никакви каузи, още по-малко политически!

За да може абсурдът да добие и монархически измерения, очаквам още от утре Принц Хари да проходи само на колене пред "тежко травмираната от робството" ,болезнено коплексираната си и истерично амбициозна в унищожаването на вековни европейски традиции мургава и възрастничка съпруга Меган Маркъл. После и НВ Елизабет II. Браво унгарци!

Коленченето е политически акт и няма много общо с робството от миналото нито с неравенството. Целта е ново робство - вместо тялото, да притежават съзнанието. Колениченето е демонстрация, че робите се подчиняват. Унгарците имат практически опит с тези издевателства от времето соц-а и безпогрешно разпознават лицемерието и истинските цели - така че там този план няма начин да работи. А черните нито са създали робството, нито сегашния нов ред - просто се възползват от ситуацията. Не трябва тях да обвиняваме. Истинските престъпници са други.

Всеобща Толерастко джендърска лудост е превзела Запада и колониите му.

PEYTSCH

Ирландците да си коленичат в Ирландия или там където и другите коленичат ! Каква вина за робовладелчеството в Америка имат Унгария, България и другите ?

PEYTSCH

Какъв спорт е колениченето ? Могат ли в случая ирландците 90 минути да игаят на колене ?

А може ли и азитците да коленичат , че Чингиз хан е избил окло 11 % от населнието на Земята по онова време :)

Да го духат шибаните чернилки и мангали. Никой не е виновен в момента , че преди 400 години са били роби. Що не коленичат през половин Европа , че е била под османско робство ? А мангалите никога не са искали да се развият , всяко наливане на пари в тая паплач е обречено.

Нямаме нищо общо с робството и тъпанарското гъзолизане на запада. Няма за какво да падаме на колене пред никого и за нищо, либерасти! Унгарци, браво!!

Освен да аплодираме унгарците , друго няма какво да се каже по темата!

Ирладците като основоположници на Щатите и виновни за робството имат основание да са гузни но европейците не са били никога робовладелци та за какво да коленичат пред тия негри които се занимават предимно с дрога и кражби?

За европейсците много грешиш...Прочети за белгийците в Конго, за германците в Нигерия...Франция и досега държи половин Африка... Ако имаш впредвид на територията на Европа да...тук белите са си робите, както и досега

Той говори за робство конкретно ,а не за зверства като цяло

Почети малко повечко история. Няма нужда дори да се връщаме назад до Рим и Гърция. Робство е имало повсеместно и е било нормално явление през Средновековието. България не е била изключение.... Продаването на военопленници като роби е било широка практика. Дълговото робство е било практика. Дори в "Закона за съдене на хората" на Борис има записани редица разпоредби, регулиращи отношенията господар - роб. Потърси, има го в интернет.

Това какво общо има с белгийците в Конго и германците в Нигерия ? Робство е имало и в древен Египет , е и ?

Нищо общо няма – това е отговор на "селяка", според когото европейците не били никога робовладелци...

в България българите не са имали расистка робия. Или етническа. Ние самите сме били под такава. Иначе, това е 'робството' - предимно като наказание или докато си платиш плащането: 19. Ако нѣкой купи плѣнникъ отъ чужденци съ всичкия му снарядъ, а тоя има да плати за себе си цѣната, дадена за него, да си иде свободенъ. Ако нѣма откупъ, да остане като робъ, додѣто се отработи. Ако се договори за цѣна наречена плата (мъзда), тя да бжде на годината три стълези (жълтици), и прѣдъ свидътели. Така като се свърши, (робътъ) да се отпусне свободенъ." няма расов или етнически робски елемент, при робството на черните или нашето робство по турско време. не се пънете да говорите глупости.

Така де, православни братя-славяни са.

Ганьо не разбира от ирония. Плюсовете са от шаранчета.

С толкова тъп хумор няма начин да не си от ДБ

Ха ха, унгарците нито са православни, нито са славяни. Иначе браво на тях. Животът на белите има значение!!!