17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Аз не искам на мен да ми е добре, искам на Гришо да му е зле!" Злобните ви коментари показват къде стоите в обществото! Така коментирт само хора, които се малки, жалки, завистливи, нереализирани човечета! Така и ще си останете, в собственото блато, живеейки промоционално, ден за ден - днешният да мине, друг да дойде! Ще мишкувате и плюете по успешните, просто защото не можете друго! Вие мразите дори себе си, заради некадърността ви да промените живота си! На такива като вас, все някой ви е виновен, защото сте мързеливи, но това не ви пречи да гледате в чуждите панички! Всичко се постига с много труд и енергия, каквито на вас определено ви липсват! Успех, Гришо! Напук на всички злобари! Ти имаш всичко, което те нямат и никога няма да имат! И ще продължават да се давят в собствената си злоба и омраза!

Напълно съм съгласен с Вас. Именно заради тази злоба, завист, мрънкане, тъпота и мързел на огромна част от днешните българи, нещата в България никога няма да се оправят. Със скапан материал не можеш да градиш за векове....

Успех на Григор на Уимбълдън. Има възможности, макар досега да не е успял да ги реализира. Но има и още време пред себе си - поне още пет години. Мъри стана номер 1 на 29.

Сега е редно фенката да го съди за сексистко посегателство и да мине курс по превъзпитание.

Господи, ела и си прибери полуфабрикатите!!!

па че си тръгне без време!!!

Григор ,трябва да се пенсионира. Той няма да вземе турнир от големия шлем.

Ако го вземе значи ,първите 30 са се контузили.

Не първите 30, а първите 1000 са били контузени .....

Ама цунал ли я? То ретур ретур ама..

Забравих да кажа, че в Анадола опитите мъж да забременее продължават, и в случая с наш Дришо току виж, сме донаписали световната история !!!

си прост, бе човек! Ама то и при простотията трябва да има някаква граница. Твойто си е направо диагноза.

На всички е ясно, че от Дришо спортист не става и освен позор за България, друго не донася. Затова предлагам, да го отдадем под наем на Турция, където в Анадола има идеални условия Дришо да се развива в друга посока -- анален секс и смяна на пола.

Не знаех че песента на Young Bb young, Princc Vihren и 100 кила - O Kolko Si PROs е написана за теб.

За всички нещастни и озлобени бг хейтърчета: $16,542,019 Знаете ли какво е това? Не? Ами това е към днешна дата сумата от наградни фондове спечелена от Григор Димитров. Вие не можете да броите до толкова, нали? Айде сега, заредени с нова инжекция омраза, злъч и злоба, хващайте се да дращите! аххахахахахахахахахахахахах

Щом прегръщаш чуждо, хайде сега на курс за сексуално ограмотяване. Заедно с Кобрата! Зарежи Уимбълдън, турнирът и без теб ще се проведе!

Абе не беше за него тая уруспия. Доста по дърта от него и кой знае колко емоционално нестабилна както всяка певачка. Да я забравя и да си намери някоя друга по нормална жена, дето ще го цени а не само да го ползва за секс играчка и имидж както тая щръцлингер.

нещастен клоун, който изтича в канала

името, да те видим ти кой номер си в ранглистата.

Kenn1111

То той само шоу прави от баявреме вече но когато опре до турнир и спорт истински......се дъни жестоко.Хич не се радвам на жребия му.Новака има хъъс и нищо чудно да го отвее като.....

Стига сте фамилиарничали! Гришо дразни много хора точно заради журналистчетата дето фамилиарничат.

Дано фенката да не е Джени Суши

Брау гришка. Заебавай турнира. Ориентирай се по сериозно към циркажийскиъе мачове, там ще бъдеш непоклатим шампион.

дано фенката не е като Сушито

Дришо, Дришо, ти си ангел наш. Да ми лапаш Кура, както всякогаш !!!

Дришо Курников -- Димитров Едно лайно, срано недосрано, бездарно, некадърно, смърдящо, димящо ...

А замисляш ли се, че това "бездарно, некадърно лайно" е постигнало толкова повече от теб, че няма и място за сравнение?

Ако имаш предвид излагация, срам, позор ... си прав че е на светлинни години пред мене.

Видоре, видорееее, тъпако прост миризлив селски:)))

Фенки, фенки.

зелен от завист си, светиш!

Мда, кофти ти е, нали ?!