Усмивки от старите ленти: Черен влак се композира от Далас към София...

Как отписахме отбора след 0:3 срещу Нигерия, но Стоичков каза: Ще оправим нещата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Верно си е. В този мач нигерийци те ни разнесоха....

Много добра статия. А Динко Гоцев пише грамотно, с почерк и стил, удоволствие е да му се четат статиите. Един от малкото истински журналисти в този сайт.

Помня този мач

Страхотна статия

Изключително неприятно и расистко заглавие. Трябва да се докладва до органите на реда и съответните НПО-та.

Слаб мач на едни махмурлии, които подходиха крайно несериозно към срещата. Подцениха я. Можеха да се представят 100 път по-силно. Между другото от този мач започва нигерйската приказка, когато всички си мислеха ,че тази страна е голям развърник на таланти. Не и днес - отборът им е доста под средно европейско ниво. А ние сме на средно ниво като за Океания - да се борим с Крибати и Тувалу - големи дербита ще станат.

ама атнибяло расистко със сексуален поддекст. Черен влак влиза на софийската гара....

Просто една слаба среща, която дори нямапе значение за калсирането.

Заглавието на Вестник "СТАРТ "" след мача през 1994 г, е- "" Неудържимата горила Йекини искаше да скъса мрежата на вратата""... Всички Негри- маймуни- ШПИОНИ, които се намират в България да бягат ОБРАТНО към Африка да си търсят ПРАВАТА и да приказват за Расизъм... В България тия ги пращаме в Зоологическата градина или ги застрелваме..

Напомняне: Това беше последното поколение отгледано и тренирано при социализма. 25 години от тогава, вървим само назад и надолу.... Може би е заради бананите, явно лошо ни действат.

Едва ли си гледал мача, можеше да свърши различно! В тази жега Нигерия очаквано стояха много по свежи, хванаха ни на контри и така. Имахме си положения но не влизаше и толкова! После същото стана с Италия, Баджо ни вкара два, нашите не влизаха, съдията си затваряше очите, като се знае колко Италианци живеят в САЩ нормално ни порязаха. Ще си мечтаем само за отбор като този , та и десет години преди 1994!

Действа ни зле, че децата не се вълнуват от футбол вече. Едно време имахме по 2-3 играчки и една топка. Какво да правиш по цял ден освен да се забавляваш с топка в крака? Освен това липсата на успехи в последните години, води до това, че децата нямат на кого да подражават и да се мотивират. Виж как е положението в художествената гимнастика например, вадим поколение след поколение и залите са пълни с деца, които подражават и искат да са като златните момичета. А като добавим за капак и БФС пълно с хора, които се чудят как само да се накрадат и напият, а не как да мотивират и развиват талантливите деца, всичко си идва на мястото.

Така беше - събирахме стотинки за да си купим топка, обикновена от 4, 55 лв. Играехме на сгурия, редовно се прибирах с рани по коленете, ама не ми пукаше, умирах си от кеф, че съм вкарал гол. Вратите бяха от два по-големички камъка и редовно спорехме гол ли беше, греда ли беше, ама това си беше част от играта. Биехме и се радвахме, паднехме ли, се заричахме да си го върнем. А пък най - готино беше, когато играхме с две пейки вместо врати, а топката беше за хандбал. Другият вариант беше с топка за тенис в коридорите на училището, в голямото междучасие.