17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вече взеха да се излагат.

Мисля, че този пресоли манджата. Наскоро DW бяха пуснали и някакво интервю с една баба, бивше зайче на Playboy, която зорлем се тикала при онзи развратник Хю, но на стари години се сетила, че я били карали на сила да участва в оргии, да взима наркотици и да води разгулен живот. Подобни на тези и онези актриси дето били готови да си легнат с всеки, за да вземат роля, а после били много обидени и засегнати вредят на истинските жертви на расизма и сексизма. Приказката за лъжливото овчарче в целия ѝ блясък.

Маймунчека май си мисли, че е венчан за длъжността.Явно по света вече не който плаща поръчва музиката, а който слуша.

Всеки некадърник може да те държи за топките с тая политкорещтност.

И в съвременните корпорация се управлява плантация от роби, вижте сканалите около Джеф Безос, Стийв Джобс, Илон Мъск. Това е просто изказване, не виждам никакъв расизъм, някои черни много грешно залагат на расизма, понеже някои не ги наел или не им угодил по някаъв начин. Ляволиберален подход другите да са ти виновни, и се слагат някакви квоти за черни, жени, обра-тни

Щот това е другото модно обвинение

Има една гигантска разлика - ако не те устройва, можеш да напуснеш. Въобще съвременните хора твърде лесно ползват думата робство за щяло и нещяло. И най-гадната, зле платена и противна работа на света няма нищо общо с робство, защото работникът е този който взема решение дали да работи или не. При робите няма този избор.

Абе, хубаво е, за всеки случай и едно дело да заведе срещу снега - че е бял и не вали в Африка, с изключение на Килиманджаро, може би.

Аха, работил в лигата 15 години, преди това бил играч, ама когато го уволнили били расисти. Когато е взимал милионите не са били, а когато не ги взима са расисти.

Ебати негрото, ебати мангала, ебати циганията :)))

този абсурден спорт е интересен колкото крикета бейзбола и голфа....

предлагм съдебната система да постанови, че е най справедливо родната му африка да му заплти всички обезщетения защото той е прославял и рекламирал континента 20г.... сащ нишо не му дължат

Робите милионери съдят робовладелците милиардери! Дай боже всекиму! Този г-н трябва да знае, че 90% от собствениците на отбори и 90% от търговците на роби от 17ти, 18ти и 19ти век принадлежат на Авраамовото семе... Да се съдят колкото искат!