17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мисля, че би било по-полезно да изпратят самия човек на курс, където да го замерят с по десет банана на минута в продължение на месец. Гарантирано след това няма да прави шеги с банани :)

tonk11

Не разбирам защо и от кога истината почна да е обидна в това отношение? Ако му каже, че е черен ще е абсолютна 100%-ова истина, ама ще е обида. Що? Защо и как света стигна до там, че истината да обижда и да е наказуема? Откачени времена настанаха.

Има разлика да му каже, че е черен и да му каже да му метнат банани като на маймуна понеже е черен. На теб приятно ли ти е като отидеш в някоя държава и да ти кажат "Ааам българин, чакай да си прибера портмонето, че да не ми го откраднеш" или ако си жена да ти кажат "Ааа, българка, колко ти е тарифата на час?"

Къде е расизма в това изказване. А и в Италия, тая тема по-хубаво да не я засягат, точно в родината на Фашизма нищо няма да спечелят.

Расизмът е там, че понеже е чернокож, го оприличават на маймуна с тези банани. Не се изисква да си титан на мисълта, за да го разбереш. Макар, че видимо колко българи са функционално неграмотни, т.е. четат, но не разбират прочетеното, не се учудвам от въпроса ти.

tonk11

Не. Расизма е само в главата ти. Това е най обикновенно изречение. Как ще го разбереш и тълкуваш зависи само и единствено от теб. Маймуните ядат и месо. Ако беше казал да му дадат 5 кила пържоли, пак ли щеше да е расизъм?

Янаки, Янакии и за бояджия не ставаш пък ако ще и 100 банана да ти дам.

rossenjt@

При нас трябва да уволнят Каракачанов и Гешев

За черните или хвалби, или нищо.

По правилно е "100 тояги на голо".. С това са "хранили" дядо му. Банани от дървото е ял прадядо му-ОранГутан

с тоя расизъм ..а то си е истина ,че тоя е черен !