Коментари - В Англия призовават да не се възпява мъжкото достойнство на тъмнокожите играчи | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

пейте, че има секси гъз

Един пуялник в занника на негри ДЯВОЛ маймуни и да ги пускат да бягат с РАЗПРАНИ гъззове, обратно към Африка... Или да докарат един СЛОН да им пука занниците и да ги пускат да бягат обратно към Африка.

Свършено е с Англия, такава каквато беше до средата на 20 век. Споко, след 100 години или всички ще са смесени до степен на еднаква кафеникавост.

Интересно! Значи не е проблем на стадиона да се пее за мъжки член! Проблем е, ако той е на негър! Толерантност, значи! И английско възпитание! :-)

Значи не е проблем на стадиона да се пее за мъжки член, а за секси гъз Е !!!!

А за теб да пеем, че си г.й

Стига бе !!! Ами те тъмнокожите имат ли нещо против въпросното възхваляване , някой попитал ли ги е ? Пък и с едно нещо могат да се похвалят завалиите и ти да ги лишиш от тази привилегия !!! Не звучи никак толерантно , политкоректно и пр. Прогнозирам , че въпросната тенденция скоро ще бъде забравена.

А пък на мен ми е малък, малък като на бебенце.

но за белите играчи. За черните е комплимент, а те пак недовлни.

Английските педали за чепове пеят, нали ги искат в устите си смръдливи. За какво ни занимавате със статии за педали и негърски чмуги?

Когато нещо е истина, факт защо е нужно да се премълчава и или лъже, та да е "коректно" за некой си комплексарИн?

След половин век британците няма да се различават много от латиносите.

ние си имаме уморена как Лена, те си мат песен за Willy Gnoto. Ето ви и песента. https://m.youtube.com/watch?v=xz6GefkgDCk

Като някое гадже ме похвали, че ми е голям. Може и те да се кефят.

Да не можеш свободно да възпееш чепа на любимия си футболист. Е вече не се издържа с тая либерастска политкоректност. Ша фана да са люсна с москвича…