17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма преки доказателства че се разпространява по бързо новия щам...и защо се разпространява по бързо...тича по-бързо ли,? А и си признаха как са разбрали че е по заразен...компютърна симулация която казва че е по заразен.

Много просто.Няма да ги играете ! Светът няма да се затрие, ако няма футбол !

ми кат си на 66 стига си играл

С тия мерки просто ще го забавят с две седмици, не разбраха ли то това тия хора?

Да им спрат и заплатите и 66 годишния дядка ще пее друга песен.

Ей, наложиха страх от природата. Колкото по-бързо го минат вируса, толкова по-бързо ще свърши. Ковид-20 чака на опашка. ;) Природа!

поскам слза ...

Затваряйте целия остров

НЕ СЕ ОБМИСЛЯТ, А ОБМИСЛЯТ!!!

Ганьовци пак коментирате неподготвени

В Англия обмислят или в Англия СЕ обмислят ? Аман от недоучили с претенция за журналисти. Все пак не всички сме Еднокнижници.

Тея па се насраха вече с тоя измислен коронавирус! Ебаси настинката ебаси паниката.... луда работа. Ама на, фармациите правят милиарди в момента... само че ще измрат преди да са си ги похарчили, щото още малко им остава.

Ше мреш трол недоклатен

Още ли има такива малоумници като теб? Комшията на 49 е на командно дишане от тая настинка. Без никакви други заболявания. Верно ли сте толкова прости или се правите?

ти си поредният идиот!!!!!!!!!!!! няма ковид и това е ИСТИНАТА!!!!!!!!!

И моят беше на командно, преди година. На 50 е.

Откъде пък си сигурен какво му има човека, дано се оправи

И какво да правим сега...да спираме цялата държава защото съседа ти е болен...а какво да правим като 99% го прекарват без симптоми...

а ти и съседа ти знаете ли в какво състояние е здравето Ви...каква ви е имунната система...това че не са ти открили заболяване не означава че си в добро здраве

Тоя набеденият за капитан измисленяк ще глътне някоя муха?