17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вие евроидиотите още ли говорите я се скрийте ако не е перуката досега да сте при любимия си оранжев отбор от Ловеч и там да ви секса до припадък

На Крив шнУр и елементарен ирландец, му пречи бЪрбъна. Сън не могат да спят, когаго малка България им такова, таковата. Не, че сме по-добри. Имахме късмет. Успех на ЦСКА.

Няма кво да се оправдават. Надиграхме ги тотално и напълно заслужено се класирахме

Не само у нас на кривите ракети космосът им пречи.

ГНУСНИ ОРАНЖЕВИ ЧОРБАРИ

Говедо, ад ли те е

Най ми е кеф да гледам ревящи говеда

Ами то чорбарци освен да ядете сперма за друго не ставате

Накрая много ме изкефи Иван Турицов - ирландецът тръгна да го гони за топката да бие фаул, че беше последния им шанс, нашият спря рязко, оня се фрасна в него, че като се затъркаля и запревива, майко мила! А и дузпата как хладнокръвно я изпълни! Браво!

Да видят как е и нас така ни редят когато играем с по силни

хахахаха Jesus е Исус, не е съвпадение в изписването. Така си се казва човека.

На португалски си е баш Жезус

На кофти уиски ледът му пречи.

Мога само шапка да сваля на британците как губят с достойнство и го приемат нормално. Дузпата наистина беше доста "тънка" и за такова нещо тук в България ще оревем не орталъка, ами на луната ще се чуе. Човекът просто казва, че има възражения и че са си изпуснали шансовете. Браво!

Моля Ви, гледайте си евроидиотите, че пак станаха за резил!

Що да не ни подкрепи, да не би да е накапан :)

Шибаните ирландци да си ЕПМ, да го духат под вода докато изсъхне и да пишат каквото си искат. Може да ходят да му посвирят и на техния любим Свети Патрик. Дърводелци скапани. Не стига, че първия мач го спечелиха с невероятния късмет от една атака и един удар в рамките на вратата да вкарат гол ами и сега се разправят. От ЦСКА да пуснат жалба до УЕФА за бутилките с вода и всички други предмети, които полетяха по терена след края на мача снощи. Ирландците за пореден път се доказаха какви селяни са. Също така да подадат жалба за расизъм срещу копелдака дето се сби с Де Нойер, защото това стана след реплика срещу Де Нойер на расистка основа. ЦСКА сами са си виновни, че не ги напълниха кошницата на тия и не гси решиха нещата още в първия мач. Някогашния, истински ЦСКА да им е писал на тия седмица общ резултат в двата мача. Вместо това ние се мъчим срещу тия дървари.

Ирландците били селяни?!?!?!? Ми Ловчанлии какви сте бе, за граждани ли се имате

Ловеч никога не е било село, изоставиха го сега, направиха от калното село София столица, а Фердинанд я направи българската Виена.

Имаш много поздрави от Малта и Ники Луфта.

Ама като не ви харесва София защо всички драпате тук да идвате?!?!??!!? Нито сме ви канили, нито пък ви искаме... Марш в "голямото село" Ловеч да си копате градинките

А вие подуянци какви сте? ЕВРОИДИОТИ!

Прав си, ама и навремето през 80-те, когато ЦСКА с Паро Никодимов като треньор мачкаше наред, ни се паднаха пак така едни хубавци от Северна Ирландия, "Гленторан" и хубаво ги бихме тук с два на нула, ама и ония там ни шибнаха два гола и нещата отиваха към продължения, добре че Альоша Димитров върна един гол от пряк свободен удар и с правилото за гол на чужд терен ЦСКА "Септемврийско знаме" продължи и стигна до оня велик полуфинл срещу "Байерн Мюнхен".