17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Незнам защо толкова се мъчат с Мбапе като с тези пари които му предлагат могат да купят много от добрите младоци в момента. Имат голям избор.

Това че момчето се оказа доста глупаво и без амбиции за голям футбол и отличия, а избра парите интересува само медиите Реал явно може и без него шампион е финал на КЕШ няма драма проблема си е на Мбапе

Не съжалявайте скъпи мадридисти.Реал си е Реал и ще го има вечно ,докато този със синия оттенък още 1-2 години.СЛАВА НА РЕАЛ.

Мангалето има рода да храни!

Много пари останаха непохарчени,това означава чисто нова Купена купа на шампионската лига.Как пък не им омръзна бе.Фалш и гавра и във футбола и пак в Европата.

Мбапе е Световен шампион. От спортна гледна точка това е върхът, който фуртолист може да достигне. Всичко друго е бонус. 300+ милиона са сериозен стимул. При Реал М. предстои смяна на поколенуието и не е сигурно, че ще са толкова силни в следващите сезони. Бъдещето ще покаже, дали Мбапе е взел правилното решение, все пак е на 23, а след 3 ше е на 26 и пак може да играе в РМ, когато ще е още по-добър, но и отборът изграден. Срамното е не постъпката на Килиан, а парите, които се хвърлят на фона на световната инфлация. Крайно време е УЕФА да сложат таван на заплатите, за да се ограничи тази лудост.

Но не забравяй ,че манталитета на мангала е да вземе парите.Утре една контузия и край с футбола,колко велики футболисти приключиха по тази схема.Циганинът си е циганин ако ще и да е на Луната.

Какви глупости си написал световен веднъж на 4г евентуално, смяната на поколението туко що завърши в реал 5-6 титуляри тази година са под 22г. И са на финал с бои над всички мухали и златния ПСЖ за да вземеш златна топка както показва историята през последните 20г. Трябва да играеш в Реал или Барса просто мама го подлъга от алчност а в ОСЖ играеш до фервруари ставаш шампион на пикливото френско отпадаш в Шампионската лига и си почиваш без амбиции без отличия.

Испания по готино се живее от Франция.Мбапе допусна грешка.В Реал щеше да е по велик от ПСЖ.

Умрялата испания кое и е по-готиното?

Да прибира каквото може, утре ако недай Боже му счупят крака и това е край ма кариерата му?

полудел свет... един тъпанар дето тича подир топката със 100 милиона годишна заплата... Малко са ни всички световни кризи, природни бедствия и нещастия... Планетата се гнуси от нас и иска да се оттърси от човечеството като нещо гнусно, прилепнало по повърхността и.

полудел и изпростел

За съжаление си прав . Такива са законите на капитализма .

ти ми дай 300 милиона пък после да ме наричат предател ако искат хахахахахаха