17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Русия бе изрязана от нормалния свят във всички насоки, а нещастните руски тролове се напъвате като за последно... Конец Русия, конец Москва, идите на другой планете. Big Dick за все руские швайнес.

Олимпиадата е за хора, а не за изостанали диваци. Да го дyxaт, източните питекантропи.

Ти и за какво ли да ги предават като няма да са там...

Много съм кахърен, че няма да предават олимпиадите. Че за какво да ги предават, като няма да има техни спортисти. Чух че Еритрея и Северна Корея също нямало да предават олимпиадите в знак на съпричастност.

Какви олимпийски игри, какви пет лева? Трябва да се преименуват на американски политически игри. Напред с говедата и краварите.

Прав си Илия Бесни американски животни дано се задавите от лакомия да грабите целия свят и все пак да манипулират простите кратуни , че е за тяхното добро

Олимпияда през 2026 г. ? Ако "западният" Свят събере средства за тази Олимпиада, а американците не пуснат нов вирус, то на тази олимпияда ще лисват оснвни фаворити от спорта - за сега от Русия и Беларус, а до тогава има голяма вероятност това да са и Китай, Бразилия и Аржентина. Африканците няма да участват поради глад и липса на пари. Голяма част от спортистите, които са със славянски произход са дискриминирани от безкрайни условия, условийца, правила, нечестно съдийство и визов произвол. А да и всеки участник ще трябва на всеки 15 мин да демонстрира полит-коректност. Като прибавим, че на тази олимпияда ще бъдат широко включени транс-джендъри, то такъв спорт не е спорт за гледане. По отношение на джендър спорта - гледах по американски спортни телевизии американски лекоатлетки, които се оплакват, че млади негри се обявяват, че се чувстват жени и се включват в състезанията по спринтовите дисциплини... и показаха едни грозни картини ... Самите игири могат да се гледат по почти всички швабски телевизии, които ги излъчват свободно. Виж МОК, продаващ правата ще трябва да се лиши от сериозни приходи от реклами и разбира се от влияние ...

Не ги мисли нормалните страни. Не е по силите ти.

В грешна посока е насочен гневът ти. Иска ви се да заграбите чужда земя и ресурси и да няма отрицателни последици за вас за това? Е сори, ама не получаетса. Европа и цивилизонаният свят ви шляпат през пръстите. Оставете Украйна на мира и светът ще ви приеме отново.

Четири рубли.10стотинки.

никой не ги и кара да гледат- за гледане се плаща , те са го закъсали яко

Бавно, но сигурно, благодарение на Владолф Путлер, Сатрапия се превръща в Северна Корея, откъсната от целия НОРМАЛЕН свят! Сбогом, на никой няма да пипсвате, рашистки окупатори!

Русия не съществува. Беларус не съществува.

ТОО.. 2026-та Земята може да е като Луната.

Че те не могат да прихванат , да поокрасят и преизлъчат телевизионен сигнал ли??

Те ще ги гледат, но мок няма да получи едни пари, което всъщност по никакъв начин не ощетява Русия и Беларус.

Си взима парите. Американците които държат правата няма да вземат.

Андрешков, обясни ни, как като карадат руснаците е друго. :)))

Че той гледа ли го някой нормален това още? Мъже с горнище в басейна, жени без горнище в борбата, ТО без нищо в бягането

Мъ чудесно! Даже ако може да се изселват на друга планета

Пука им, само услуги им правят с тези санкции. Например цените на видео картите са паднали с 30% сравнено с преди налагането им. Оказва се, че излиза много по-евтино да ги внасяш чрез паралелен внос, вместо официалният.

вие за олимпиади говорите

Така е, ЗЕ каза, че утре приключват с обсадата на Москва :)

То кой ли я гледа вече тази олимпиада след като и там политизираха всичко. Цивилизован свят ли, няма нищо цивилизовано, има една шепа американски изроди, които правят на маймуни целия свят.

руско животно

не обиждай животните

Тъпи кравари, ходи в Америка при негросите да те опъват и си трай само за това ставаш. Явно. Разбрал си точно какво искат от теб като ти казват fuck you

Путкин ще си направи много девето -майски паради, и всички руснаци ще се кефят.

Ми то се видя, че САЩ и това не могат да направят, не че не се готвиха 3 месеца предварително, а то какво излезе - гей парад на NAVY :) Мухаааааа

Гледам още тук-там се мотат още из прогнилият запад някакви тенисистчета.

Mъй все праебали.

Само така

Сърце нямате , сега ще настъпи масова депресия , че няма да гледат атлети със сменени полове

Голям праз! Нали имат интернет. Няма телевизия, която да не може да се гледа през интернет.

Да им цъкнат и Интернет.

Няма да им го цъкнат, защото после няма да могат да плямпат..."те лошите руски хакери ни спряха тока, ...избраха президента... и т.н."

Ще има "Муте" на интернета.

Пълна изолация за путкин и лусавия