17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И тогава имаше Левски и нямаше цска, както е и сега!

Кога е това "тогава"?

В цяла Европа футболните фенове са прости като гьон. Тази декларация звучи като онези палячовци, които не искат да празнуват хубавия, весел и приятен празник Хелоуин, защото американците не връзвали мартеници. Силно се надявам от DC Comics да ги сцепят с дело.

За Тиквенден или Пуйкинден става въпрос, че ги бъркам?

Глупости, ЦСКА си е ас-23 със сменено име и няколкот футболисти от други отборчета. Не съм сигурен , че “Левски” има нещо общо с оригиналния, освен името

Саше ... Саше .... колко си прост Саше !!!!!

бледоликите съвсем за изтрещяли. сега хосетата могат да ги съдят че им ползват емблемата. и кво ще стане ако грингосите спечелят?

Като не разбирате от материята, защо се обаждате изобщо. :-) Ще ги сцепят от дела, ама друг път!! Правят си реклама на гърба на клуба, защото нещастните им комикси никой не ги бъзари в Европа!

Много си глупав. Типичен бълагрин.

Палячо преформатиран, Хеолуин е келтски празник, родината му е Албиона. Вземи понаучи нещо за света извън комиксите, или най-малкото прочети някой различен комикс, има японски, френски...

Не се обяснявай, гяуре.

В Турция, във вилает Батман, на брега на река Батман се намира град Батман. С има - няма 350000 население. Що не се пробват и тях да съдят грингосите? Или за по-лесно направо цялата провинция?

по времето на бизоните Винету ги е гонил с Левски из прерията ... само защото тогава е нямало футбол, или поне не такъв с топка

Това за бизоните много ми хареса.

ИСПАНЦИТЕ И АМЕРИКАНЦИТЕ ДА ГО ДУХАТ,ИСТИНСКИТЕ ПРАВА ЗА БАТМАН И ВАЛЕНСИЯ ГИ ДЪРЖИ БЪЛГАРИНА БАТЕ БОЙКО!

Американските маймуни взеха направо да се... оакват в стремежа си да печелят пари без да си размърдват дори и мозъците за това:)))! В скоро време може да предявят претенции и върху правото на хората да живеят върху... "тяхната Земя":)))!

Малоумното, правиш ли разлика между фенове на отбор и... ръководителите му:)))?!? Как може да си откраднал нещо от някого, когато си го имал много преди той да го... измисли:)))?!?

Как добре го е казал Директорът на Валенсия - "... на господата от САЩ, когато клубът ни носеше с гордост прилеп върху емблемите си, вие още гонехте бизони...". По-добре не би могло да се каже, в този казус напълно заставам зад тези думи.

Там макетата ке се засегнат...

Къщата на баба ми е по стара от държавата наречена САЩ

Последният ти коментар обяснява доста неща... С такива като теб е безмислено да се спори. Само се надявам да си емигрирал някъде по-далеч от България.

Хе-хе, това добре ни го казаха... Браво на испанеца! От опит - повечето Американци добре разбират какво се има в предвид с това, но незнам обаче защо все ще се намери някой тъпак - я политик, я алчен предприемач, я някоя “мъжка” или “женска” фльорца да направи всички за посмешище.

Вие каква народност сте ако смея да попитам?