17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Водел тайни преговори с Ман Юнайтед, но се разбрал с медиите да не го обявяват за да не му минела котка път. Искат го много за теляк и нов вид "чалга масаж с освобождаване" за играчите след тренировките. Имало само един малък технически проблем в преговорите, че Божинов искал заплащане като на треньора, щото бил наясно с футбола на Острова и щял да му дава през свободното време много ценни съвети. По предварителна информация собствениците на клуба са готови да се съгласят на това условие само и само ако може Божинов по най бързия начин още на 1-ви Януари да поеме играчите. Осигурява му се още безплатна вила на 3 етажа и 2 български чалга оркестри с 6 певици по негов избор.

Аз пък мисля, че ще кацне в нещо от рода на Локо Мездра

Ботев Враца е бил всичките шибани "грандове" в България.

Този палячо никога не е имал титулярно място в изброените грандове в Европа. Където и да е бил, бързо-бързо го разбраха, че не става за нищо и айде...сбогом... Дори и Враца бе висока летва за това недоразумение. От тук нататък - вратите на чалготеките са широко отворени.

"Да рестартира отново" - и журналиста като и репортажа, и неговия предмет.

На пролет да не се върне пак?

Беше голям футболист, но с малък ъкъл. Не можа да схване, че като стигнеш върха, можеш само да паднеш. Или както баба ми казваше "Да се изс*реш на метеното"

Кой е Валери Божинов? Какво е Ботев Враца?

нещо по известно от гмо цска-софия

Това падение трябва да го има в учебиците и да се преподава.