17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мачът си беше 2:2,отново ощетиха Арсенал, а на МЮ подариха три точки с отново несъществуваща дузпа.

Ама 4-ма съдии я гледаха и дадоха дузпа, само за феновете на Арсенал не било дузпа. Ми дайте тогава никакви дузпи да не се дават, а за феърплей гола на вашите какво мислите? А, да, няма проблеми там...

Напълно редовен гол.Дузпата за Дузнайдет беше измислена. Арсенал бяха по-добри.

Те точно това направиха, за пореден път. Аман от това Арсеналско спортменство…

Абсолютно редовен гол, по тази логика когато другия отбор вкара гол да ритам съотборника по коляното и гола отменен, пълни глупости са това. Нищо им няма по времто на дъфката дузпа не се даваше на олд трафорд и имаше брутални тесли за гостуващия отбор, и човек да бяха да убият нямаше да дадат дузпа, даже мисля че имаше някаква статистика че 3 години дузпа на олд трафорд за гостуващия отбор не беше давана.

Въпросът на деня е редовна ли беше дузпата за симулацията на Фред? И защо не дадоха дузпа, когато Макгуайър свали япончето в наказателното..

Настъпи го негов съотборник. Май вече се изисква да продължат играта, докато съдията не спре играта.

Де Хеа имаше предостатъчно време да стане и да продължи, вместо това предпочете да симулира превивайки се на земята. Но точно благодарение на ВАР се видя, че него в СЪОТБОРНИК го е препънал. Вече и футбола стана либерастки - преди удар, играчът трябва любезно да попита вратаря добре ли е, как се чувства, има ли видимост... и чак след това да шутира, така ли?

Арсенал в крайна сметка загуби заслужено и заради това че не си отбелязаха гол както бе редно според мен.

Напълно редовен гол! Но Арсенал трябваше(въпреки,че не са длъжни) да проявят спортсменство и да оставят Юнайтед да вкарат гол след това.