17-11-2017 20-11-2018

Коментари

VAR) в българския футбол се оказа, както и се очакваше клонинг на турско синьото съдийство в БФС !!! За пореден път се затвърждава старата максима, че нов бардак със стари курви не се прави !!!

ЛЮБО Е НАЙ–ДОБРИЯ ЗА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА !! КЮРДА Е С КЛАСИ ПОД НЕГО !! И КАТО ИГРАЕЩ И СЛЕД ТОВА !! НА ЛОВЕШКИЯ МУ УВРЕ МАНЕРКАТА ОВРЕМЕ !! ЗА КЪСМЕТ НА ТИРЕТАТА !! ЛИТЕКС НЕ Е ЦЕСКА –ЯСНО Е НА ВСИЧКИ !!

се обади някой от "В" група.

Първото полувреме премина в едно лежерно темпо за играчите на ЦСКА.Подаваха си защитници-вратаря като че ли ги беще страх да подават към нападателите и ако случайно станеше нещо добре дошло.Добре,че Пенев реши след освирването от публиката да пусне в игра по добри играчи и играта тръгна,но Арда правеха много силни контра атаки и благодарение на вратаря Бусато резултата не стана в полза на тях.

Браво на ЦСКА! Много добър мач направиха! И финансово спечелих от този мач, защото се доверих на прогнозите на този сайт, който е много успешен: http://prognozi.free.bg

VAR в България е смях! От две 100%-ови дузпи - едната дори не я разгледаха... Не е за хвалба, уважаеми, а си е чист срам!

Щом сватбата е там

Много ми беше интересно викането на феновете на цска към арда"турци"след като в гореспоменатото тире цска негрите са болшинство,малко смешно се получи

Турбо, от ЦСКА ❤️ съм, но и аз съм силно против такива подвиквания-та това е български град, както и Разград и е много глупаво това! Поздравявам отбора на Арда за играта им, също така за привърженици от Кърджали, които са пътували не малко до София. Честито и на всички армейци! ЦСКА е отбора-един, единствен на света...!

Съдията даже не си направи труда да изгледа записа, той беше решил какво ще свири... в БГ е напълно безсмислен ВАР, с тези съдии, щедро спонсорирани от Оняград - така ще е...

Ебаси свинските отбори.

Тихо, ромски! CSKA is above lefski podhu.mi