Коментари - Васил Божков предупредил за тежки дни в Левски, ако лотарията се национализира | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И ся брат,футбол,хапче или белетче,оти нема време.

Името на Левски е свято и никой не бова да си служи с него неподобаващо.Манипулациите на Божков са безсрамни.Времето ще покаже, но феновете на ФК "Левски"обичат НАРОДА СИ, а не г-н Божков!!!Така че , ако тази лотария е вредна за народа, ако това са мизерните пари на бедните и гладните, на възрасните, то това трябва да се спре.

Защо се трият коментари?Да видим за трети път ще успея ли?Това ли е великия спонсор, който се възползва безогледно от най-бедната, най-мизерната и най-отчаяна част от населението.Това са кървави пари, затова и футбила ни е в задънена улица.Как не го беше срам Божков да излезе пред цял един народ и да има претенции за законност.Отдавна трябваше да се сезират институциите и да се разрови тази далавера, миризмата от там ще е отровна.

Защо се трият коментари?Да видим за трети път ще успея ли?Това ли е великия спонсор, който се възползва безогледно от най-бедната, най-мизерната и най-отчаяна част от населението.Това са кървави пари, затова и футбила ни е в задънена улица.Как не го беше срам Божков да излезе пред цял един народ и да има претенции за законност.Отдавна трябваше да се сезират институциите и да се разрови тази далавера, миризмата от там ще е отровна.

Той вече направи 3-4 млрд. от тази лотария. Стигат му толкова. А за Левски трохите.

1. Дал 20 милиона, за да изкарва всеки месец по 20 милиона. 2. Този полулегален бизнес го получи с одобрението на държавата, така или иначе. 3. Това звучи като: "Ако ми вземат полулегалния бизнес, да сте готови за масови безредици"

О колко много плаках. О, колко много плаках като научих тази радостна вест

Все някак си ще приживеем и без лефски.

Този п---л май заплашва.

По-скоро го заплашват него с национализиране на бизнеса му. Като ти национализират фабриката откъде ще печелиш за да издържаш отбор без турнири, без публика, без продажби... само реклами и тв. Рекет, господа, рекет от всички атрани.

Като си направиш фабрика и след време ти я национализират, тогава ще заплачеме за тебе. Тотализатор и лотария имаше още когато "Левски" беше отбор за чудо и приказ.

Сега ще се види кой управлява държавата.

айде да видим държавата как ще се оправи с тази гнусна мутра наричаща се “черепа”. Да го видим тоз герой на прехода дали ще си плати тарикатлъкът. Айде тази дядка да си плато за всичко

Бойковата държава “национализира” всичко що печели нещо. За съжаление в бг-то от хазарт се печели най-много и човекът-държава се е загледал лакомо в бизнеса на въпросния спонсор на Левски.

Смях, докато беше в ЦСКА, беше "череп" за левскарите, но му наредиха да вземе "Левски" и стана г-н Божков. Ако Борисов е решил да му национализира лотарията, кой ще му попречи. А левскарите да очакват новия спасител. Г-н Божков да внимава че да не го сполети съдбата на Баневи и Арабаджиеви, не можа и чужбината да ги спаси, дори да не ги осъдят времето в ареста стига.

Бил дал 20 милиона? Че това са билетчета за 2-3 месеца сигурно изтъркани, лотарията е от 4-5 години, ако не и повече.

Държавата искала ? Ами, ако тя държавата иска, може да повдигне ДДС-то, да постави касови апаратчета във всяка лафка и редица други начинания с благородна цел, но май не е държавата, а некои ….дето искат да доят кравата.

Kalin

Пълни глупости.Валери Симеонов просто очаква да му платят за да отегли предложението си.Той и затова го е направил.

Уефски, гоуем праз, закривай тази пародия на клуб

Става интересно.Чувам и че вече се обсъжда при национализация клубът да се измести в Северна Македония където лотарията може да работи нормално.

Да използваш феновете срещу държавата е чиста проба опит за преврат и дестабилизация !!! Валери не се отказвай време е мутрите да си намерят мястото !! Не може децата на България да се възпитават на хазарт и лесно изкарани пари ! Това е болест от която няма спасение!!!!

Сега държавата ще възпитава децата в хазарт и лесно изкарани пари... от рекет, лепенки по колите, застраховки и охрана. И ще го прави доста по-свободно от частните фирми.

Това е ясно ,че Черепа ще фалира Левски Той за това го взе! Но ще ви наиграе и с лотарията. Това за което е помолил феновете за подкрепа. Е закупуването на лотарийни билети от всички феновете.

перефразирам един по надулу, оти ми ареса : "Черепа не си дава кокалите".

Дайте му кърпичка, че много плаче. Ке се върнеш пак към рекета и Комаров. Сега, ке може и теб да те щават.

Държавата трябва да е монополист в хазарта и точка. Без реклами, като всички приходи отиват за спорт, образование и медицински услуги. Сега се изсмукват стотици милиони месечно извън България.

Той а вашия собственик не е чист , като Рилските езера.Доста захар беше отмита от дъждовете на бургаското пристанище и не всички действия срещу него са приключили.Не плачи на чужд гроб.Още повоче , че и възможно скоро и автентичното ЦСКА да влезе в първа лига.Интересно за кои от двата казана ще викате.То армия няма а пък и бай Добри Джуров отдавна е на оня свят.Сегашния министър се е спукал да рита футбол.

Мачкай,Бойко!

Баце няма нищо общо в случая. той е само прост изпълнител на терен. Всичко това му се подсказва отвън и той трябва да го идпълни, ако иска още маалко да изкара на власт. Друг е въпроса обаче, че падне ли веднъж от власт всичко това ще се стовари веднага и върху него. Все пак и той доста нерегламентирани трудови спестявания натрупа. От порядъка на милиарди станаха вече. Който трябва знае къде са и върти Баце на пръста си.

Ако държавата стане монополист в хазарта и приходите се управляват като трябва ще има пари и за всички спортове и за образование и за медицински услуги. Сега едни лешояди като Божков прибират всичко, не плащат данъци и си правят на дарители в клубове като Левски в случая. Това са месечни суми от порядъка на стотизци милиони месечно, които досега се изнасят по офшорки от Божков и още няколко такива.

Против съм всякакъв хазарт, особено частният! И фирмите за бързи бързи кредити щяха да забраняват, но- уви! Пенсионерът си дава левчетата за билетчета с някаква надежда/ зависимост!!!/ за по- добър живот, а ритнитопковец на 20 г., без образование и стаж, получава 20- 30 000 лв. заплата... Клубовете да се самоиздържат- " играят- пИчелят...." Та то футбол имаме ли изобщо?

Няма нужда да се национализира. Тя сама ще си фалира, ако се постави под контрол честността ѝ.

България се олицетворява вече с един лотариен билет...търкаш и се надяваш да ти просветне.А просветването така и не идва.Спрете да се е* с този народ.Не го заслужава това унижение!

Ти ли ще казваш кое и как ще бъде ? Да го духаш.

Тарикат мъж не писка.

Има продавачи на дрога! А този тук продава хазарт! СРАМНО Е! Всяка втора реклама по телевизията е за хазарт! каква ни е държавата, че само хазарт хазарт хазарт и кражби на политици от народа! Хазарта трябва да се контролира подобно на лекарствата в аптеките! Към хазарт хората се пристрастяват и стават зависими!!!! Щом рекламират хазарт да рекламират и проституция и наркотици!

Ако ми вземат кокала,трохи няма да видите.

Къф е тоя че ше заплашва

Този май е следващият олигарх,на който са му вдигнали мерника.

рИве,че дължат 250млн.данъци на държавата?

Ако си мисли,че лепиларите ще му спасят бизнеса,то сериозно се е объркал.

Закриеайййййй!

Ами нормално е да има тежки дни ако лотарията се национализира :) Тежки дни ще има не само в Левски, но и за джобните ще стане тежко. Защото сега милиони балъци му пълнят джоба с измислените лотарии и търкат билетчета. Всички тези левчета пълнят джобчето.

Верно ли? И Левски ще фалира? Мутрата си остава мутра. Сега да очакваме клубове на пенсионерите да протестират с футболните екстремисти срешу т.нар национализация защото им отнемат последната надежда в живота

Хартните игри трябва да са изключителна държавна собственост

Мобилизация на чугунените глави в защита на далаверата на Главанака !

Та сега поне е ясно, че спонсор на Левски са тези, които си купуват билетчета. Масово хората играят хазарт, защото вече никой в Бг не вярва, че може да живее от труда си. Експолатацията е безмилостна.

Каква лотария кви 5 лв. Всичко е една пунтамара измама!!! Всички тия по рекламите са мизмислени герои. Всичко е една голяма лъжа за балъци. Тези където търкат са най-глупавите индивиди.

Двама от тях не са съгласни с теб :)

ТОлкова са и фенове, въпросните гащници. Срам ме като ги гледах каква сбирщина са. Едният даже си паркирал нагло возилото... НАркопласьорчета, мутрички, или обикновени профани - това не е публиката на Левски.

Васил Божков е помолил феновете за подкрепа, без да уточнява каква точно да бъде тя Чакаме говедата да упражнят " уличен натиск " с откриване на шампионата

"Хазарт ", означава опасност! Във всеки хранителен магазин се предлага "опасност"... Или да се национализира или да разрешат и талончета с манекенки на консумация...

ама то може ли да има по тежки дни? Че те гледат дъното от долу...

Аз кат търкам билетчета фен ли съм?

Ако талона печели 2 лв си фен, ако печелиш 10 лева си настъпил мотиката :) Това е бизнес... Печатиш тоалетна хартия и хората купуват...

По тежко от това да те ръби Вадуц и Ларнака с 0:7 има ли?

Има ще местят клубът в Северна Македония

Има, да припознаеш чужд отбор за свой!

Тия същите ,,фенове ,, дето служеха на Боку за контрапротести,знаете ги кои са и от коя част на София и кой им е спонсора. Сега как ще стане,срещу тиквата ли ще протестират? Но май всичко пак е пунтамара... Валерката скача да го забележат, с пълно съзнание,че законът няма да мине

Е само маша.Друг стои ЗАД далаверата.