17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А сега вече ще цъфнат и ще вържат - в А окръжна.

Слабият и объркан премиер Boyko Borissov, даващ непрекъснато съвети за собствеността и какво да се случва с отбора, не посмя да поеме отговорността за "любимия" си клуб. ----- защо избяга, като мишка ! я бъди мъШ и се върни , убиецо !

Депутат, софра, запой. Преход, пасмина, застой. Болни, доктори, рушвет. Кмет, корупция, разцвет. Безпорядък, рев, искри. Алкохол, жени, псувни. Цици, интернет, Айфони. Бизнес, спонсор, милиони. Обир, банка, далавера. Ред, полиция, химера. Път, поръчка, магистрала. Катастрофа, вой, раздяла. Улици, ремонт, павета. Кражби, сеч, екодървета. Фирми, призраци, офшорки. Евро, сметки, уговорки. Избори, елит, управа. Шок, пародия, държава. Изход, бягство, терминал. Народ, история, финал...

От художествената гимнастика ли ще дойдат парите!?

Тити ревльото да започва да циври, хахахах, смешник!

:((((((((((((((((

Това последното изречение има малко двусмислен характер, дали НСПП ще вземе акциите, ако ги иска или ще ги вземе, ако ББПП ги вземе и му ги джироса, защото дефакто той се води собственик на обора

Парите ще ги осигури Бойко,чрез държавни поръчки на фирми на Пеевски,той от своя страна ще ги предостави на поставена фирма и лице.

Левски ще пребъде , а "слабият и объркан премиер" , ще поличи 4-ти мандат....100%

ФК"Шиши" получава държавна помощ и спонсори(срещу обществени поръчки)Какво обаче ще получи Божков?Сключи ли Прокуратурата сделка с Издирван(уж) мафиот?

защо избяга, като мишка ! я бъди man и се върни , убиецо

Единственият мъж в България с четири имена. Честито...

Интересно, Божков не е издирван от Интерпол. Вижте сайта. interpol

ДПС победи за пореден път! Сираков е марионетката на д-р Ахмед Демир Доган! Честито на привържениците на ПФК"Леевски"!

Щом няма прокуратура, съд и гражданско общество, нека Черепа ликвидира мутренското управление на БКП-ГЕРБ!

За какво да е издирван?!? Всички знаят къде е, отговаря на телефонни повиквания, поддържа акаунти в социални мрежи... Вие глупак ли сте? Или просто гербер?

Не точно... От Движението за Права и Свободи!

Нали на Гъза първата му работа ще е да отиде именно при ББ, да си свали гащите както през 90-те пред публиката на ВЕКОВЕНЪ ИДИОТЪ и да изпроси поредните милиони за отклоняване от данъкоплатците… както Раева постоянно ходи при ББ и с вкисналата шунда изпросва пари за своята федерация. Кръвта вода не става – Евроидиотите са специализирани и професионални к-урви на всички власти.

Нека се прибере и се изправи пред съда. Щом има ФБ и вдига телефона, значи няма от какво да се притеснява. Не симпатизирам на никоя партия.

искате да видите една част от глупаците в България, вижте на Twitter за кратко време колко се втурнаха да следват профила на Божков и да го молят да оправя България. За кратко време 1 500 човека... Не съм вярвал, че има толкова много лесно поддаващи се на обработка хора, които не са бабите на село. Те са си направили профили на Twitter - една професионална социална мрежа - за да пренесат махленските си клюки, изпълнени с грозни думи и псувни, там. Няма да се учудя, ако утре поискат да го направят премиер. Нищо не се случва от нулата. За да е толкова зле България, явно народът не знае да различава доброто от лошото, полезното от вредното, хубавото от грозното.

На Тити му остана само хвалбата по телевизиите и резила.

Е как ще откаже Раевия като и той е огладнел последните години...

Много е добро!

Тия как се подиграха с Тити.Той пръв влезе в контакт за спасението на клуба.Не казвам да са негови акциите, но го развъртяха хубаво и изпълзя Сирака, дето е чехъл на жена си

ще те объркат много добре!

Браво,ами сега накъде?Към следващия Олигарх?

А нима властта не трябва да различава справедливото от не справедливото?

И сега състава ще го реди баба ти Илианка, вечерта като тропне по масата и казва кой е титуляр и кой на пейката...

Той бил чехъл, а ти сигурно си скрит ляв педал (съединител, амбряж)

toi da ne e anketjor alo sova 5 haris haha

ако се намери някой да му ги припише. Шах.

Вместо тити палячото - наско курвата! Стадиончето на ливадата ще се именува пеевски! Пълна победа за уефски! Радвай се народе! Сега думата има гловният логистик на говедата бай хой детсъвикато!

Не бе човек, това са мераклии за оправяне, не си разбрал. Не искат да се оправи България ;-)

Е те сега Левски ще "цъфне и ще върже" !

zvezdnia cas na sirakov udari dalgo vreme go cakase!

Кои акции ще джироса? Тези в касата на Левски са невалидни.

че "слабия и объркан",ще спечели четвърти мандат,а?!

Акции се получават от собственик, а не от сульо и пульо. Станеш ли собственик, тогава, бате, ти даваш парите, ти издържаш. Как - това си е твоя грижа.

Насо прасе, агент на ДПС, жена ти се е.б.е. а ти стоиш и шнура ми държиш !

Интересно кой трябваше да вземе акциите, за да няма идиоти, които да кажат, че е нечия подлога

Това добре, но кога и при какви условия? Не му вярвам на черепа. Очаквам още долни номера от този престъпник. Въобще не му пука за Левски. Както между впрочем не му пукаше за ЦСКА преди време. Просто използва сините терзания в момента за личните си борби. Не бързайте да се радвате.

Честито на печелившите;) А да видим сега кой ще е олигарха зад Наско, доброзорно задължен с милионите за издръжка на клуба!?;) И спорна или не "личността на Божков" - показа по-достойно поведение от една друга личност, която ни демонстрира страх и паника ;)

Мисля, че сега ще започнат тежките формални процедури по отменяне на джирото на акциите на ФК "Левски", вече направено на лицето Бойко Борисов. Ако това се случи след дълго мотаене в съда, тъи като няма описана в ТЗ процедура, за отмяна на джиро, ще последва проблема, каква стойност вече имат тези акции и Наско Сираков за тапети ли ще ги ползва в тоалетната си! Наи-вероятно тези акции вече нямат никаква борсова, или реална стойност! Някой бълбукат народа и търсят начин да бутнат правителството покрай, неизбежният фалит на фк "Левски"! Но, май не са комунистите и Държавна сигурност - постоянните заподозрени. Нов ешалон ГЕРБ-еруги мътят водата, май!

С акциите е ясно. Но с парите не е. Кой ще финансира дейността? Бюджета ли? Ами това е нерегламентирана помощ от държавата! Има ли Наско едни 50 млн. за начало?

Черепа в нещо като национален герой ли се превърна за търкащите билетчета.

Дай ги на Гришата и той да ги управлява

Жалко, гласувах за пеевски

на Лупи, той е цар по тези работи, и инвеститори ще домъкне, и го бива в говореното доста...

А Сираков щом е толкова загрижен, къде беше преди това?Никакъв го нямаше.

След като лижеха оная работа на Цола драгойчева,сега лижат дебелия х,,,уй на Д.Пеевски.Това е отборът на Левски.Лизачи и Боклуци за 5 лева ще се продадат не само на Пеевски ,а и на Баязид.Наско къде му гледаха голия гъз сега му целуват ку....ра.Ебати помияра трябва да си за да си фен на Левски София.