17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Наглец!!!

А има ли някой толкова наивен да смята, че новия спонсор Щрабаг доброволно и от любов към спорта реши да сключи договор за спонсорство с Левски. Те бяха партньори с Божков в пътното строителство допреди няколко години. Сега Толупа ги изнуди да станат спонсори, за да не ги замесят в някой скандал във връзка с общия им бизнес с Божков. Така, че в случая казаното от него за Шиши и Толупа е вярно. Бъркам ли?

Щерепа нещо се активира,явно се надява на помилване.Пандела за него е малко.

Бойко се оказа едър акционер в “Тесла”, държи 5,7% – на стойност $2,1 млрд. May 20, 2019

Ебахти измишльотината.... Това ли е новата къща в барса... Смешници червени! Каквато и простотия да измислите, Бойко пак ще ви бие!

Даже и голяама планина е купил на луната за да телепортира там къщата от барселона пълна с чекмеджета и няколко костимбродски камиона с бюлетини..... Иебем ви в дупце вашта мамка лъжлива комунистичка!

Верваме му. Той нали беше казал, че е на половин час от България и ще се върне скоро, а се оказа в Дубай и не ще да се връща.

Аууу, че е ларж. Нали е изпрал 100тина млн през Левски, сега за едни въшливи 6млн... Бизнесмена.... пфу, бизнес с иманярство

Кой ли не подпира ПеЛевски.

Много вярно написано, но наркосите от СЗ са на хранилка при толупа и това е бедствие за Левски

Много вярно написано, но наркосите от СЗ са на хранилка при толупа и това е бедствие за Левски

Ще духнеш супата, череп. Връщай откраднатото, целувай ръка и си карай кефа

И преди и сега все са кочина. Същите говеда. Направи добро на Левски, череп, вземи Насо и Тити в Дубай и никога не ги връщай

Този ,ако го видиш ,че умира,помогни му по-бързо да умре.

Васко зарчето , гаден мръсен мангал ,извратен получовек .

Това е един от всичките долни престъ9ници на Бг ! Да не казва шиши и бб те са абсолютно същите гнусни престъпни отайки ,тука няма свестен в тази долна бандитска игра ! Да не се оправдава тоя череп ,не е цвете за мирисане ! Добре го попнаха .Все от някой трябва да тръгне ножа и да реже .И той и те, са за разтрел!!!

За пореден път им го казват, кой действително дърпа конците в тоя отбор, ама те пак не искат да повярват. #кой

Какво си дал, бе, цървул.. всичко е от неплатени данъци!!

Къде спа горанов 5 години, та не си скъбра данъците?! Къде спа мазния каскет и свинята преди него та не съдействаха на гаронов? Къде спа баш толупа бою мазната свиня? А-а-аааа чакай, тогава арнаутската пача му носеше саковете с пачките! Да... Божков е виновен!

Този скелет ли череп ли е, какъв е пак ли го изкараха от скрина с нафталин. Поредния БСП кадър хванат в поголовни кражби.

Хе-хе, а кой му е пушил от пурите?

Никога не казвай никога, бай Василе...

Баце и Дебелян пак са под светлените на прожекторите!

Божков, свърши твоята! Харчи си (ако можеш) това, което откраднал и се заври някъде по-надълбоко ти всичките ти роднини по права и съребрена линия, барабар със сватанака ти!

дай списък на хора, от които В.Божков е откраднал нещо, да видим и ние незапознатите за какво става дума.

Не принизявай Божков до обикновен селски киртак, който обира бабичките по селата. Кражбите и далаверите на Божков са в други мащаби, та да се посочват конкретни жертви.

През 1996 г. нагло открадна вестник "Спорт", бивш "Народен спорт", оставяйки хората на улицата без право да получават дължимото си обезщетение като безработни дори от борсата. Той е един от най-големите наглеци обирджии през последните 31 години!

Много вложители на борсата - Той беше основен акционер на МОСТСТРОЙ АД и ПЪТИЩА АД и ги фалира, като прехвърли най-ценните им активи на свои еднолични фирми. И всичко под благосклонния поглед на КФН. КАПИШЧИ? И това сме малка част от обраните от Черепа.

Ей хитра лисица бре. Ще е собственик в сянка, по всяко време може да обърне дълга в акции.

Голям келепир е да си акционер на български отбор ще знаеш.

Вярваме ти!!! А печалбита от НЛ скоро ли ще ни ги издължиш?