Във Франция обявиха умопомрачителния нов договор на Мбапе за рекорден във футбола

Министър призна, че е доволен - десетки милиони ще влязат като данъци в хазната

Обратно в новината

Коментари - Във Франция обявиха умопомрачителния нов договор на Мбапе за рекорден във футбола | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво толкова сте се развълнували всички? Спортистите са съвременните гладиатори. Дават си здравето, за да забавляват простолюдието. Един на хиляди успява и да направи добри пари, и почти всеки такъв се разорява няколко години след края на кариерата. А много други просто стават инвалиди, без образование и бъдеще. Все пак това е един от малкото начини човек с беден произход да се измъкне от калта. Милиони опитват, но дори и историите на успелите често са трагични. НЯкой пречи ли ви всеки ден да тренирате до отказ на тялото, да спазвате режим и да се посветите напълно ан нещо? Опитайте и после завиждайте или се възмущавайте. Всеки получава от живота това, което си е заработил. Стотици милиони наистина вече е прекалено, но това е изключение. Каква ще е разликата дали ще изкара 100 или 600 милиона?

не бе няма нищо, просто искаме заплатите на футболистите да са някакви по-нормални, примерно 10 пъти по средната заплата в една страна - таван. Те от рекламни договори си докарват много повече пари, доказано е. Ама всичко е една огромна пералня за пари и тия са пешките. На кой вече му пука за клуб, емблема, знаме и чест на тоя клуб и феновете му??? На никой - сменят ги като във ФИФА у плейстейшъна, играчите са СТОКА

Дадоха на корпорациите Футбола, Музиката и Киното Съответно те ебаха майката на всичко това и сега е помия!

Тези суми са само следа от огромната простотия, която тресе днешното общество! Неронско упадъчно време - дай на тълпата хляб и зрелища. За фалшиви политици и фалшиви васинации - стотици милиарди. За ритни-топковец - повече от половин милиард!!! За учени, които спасяват живота на хора - преследване, прогонване и безпарично изгнание, понеже некадърниците са на власт. Съжалявам носителите на тази култура!

Само едно знам,спортист столетник няма.Халал да му са парите,щом има кой да му ги дава.

Само че пропускате нещо много важно хайде пробвайте се в някакъв спорт да видите колко е трудно,вие гледате каймака в случая Мбапе.Друг е въпроса каква е ползата от спорта ако го практикуваш ок,но да го гледаш е безсмислено. В момента спорта е свързан с хазарта и това е единственото което го движи оттам тв права с цел да се гледа и да се залага.....Всичко друго е прах в очите толкова много спортни събития има на година че чак ти идва да не гледаш....

Това е една от причините да не съм фен по принцип и да не гледам футбол с гелосани и татуирани, които карат ферари, само защото могат да ритат топка, едно упражнение с нищо допринасящо за никой, освен едни ултраси и други крайни обществени елементи да намират утеха в това зрелище. Бях фен единствено на баскетбола от ерата на Джордън, Шак, Пипън и т.ни цялата тайфа в златните години на баскетбола и комантарите на Камен Алипиев, а като почна Кобе Брайънт вече изгубих интерес заради комерсиализацията. А колко световни учени, които да допринесли много повече и продължават да допринасят всеки денна обществото са починали бедни и отритнати.

А Джордан и другите хич не получаваха умопомрачителни суми!!

Има нещо сбъркано в този свят - някакъв ритнитопко с IQ колкото стайна температура през зимата взима стотици милиони, а един лекар, който е много по-полезен - хиляди пъти по-малко.

В Западна Европа лекарите добри пари си вземат! Не ги мисли тях! Един хирург си прави по 30 000 евро на месец!

30000 евро на месец за 12 месеца са 360 000 евро. около милион за три години. А този дето рита топката 600 милиона. Наистина сбъркан свят.

И къде са 30000 срещу 2-3 000 000??

И за какво са му на всеки по няколко милиона на месец?! Замислете се какво бихте правили с тези пари? Повечето българи вероятно биха станали алкохолици и дебелаци.

Както е тръгнало в Европа с тия ,,санкции-- самонаказания,, може догодина и ние да сме милионери но от хиперинфлация :)))

Руските врякалници във всеки случай догодина ще сте безработни та инфлация не инфлация няма за какво да се кахъриш.

Пич аз съм пенсионер и взимам тавана, да му мислят такива заблудени като теб. Моето поколение вече преживя хиперинфлацията...

до Ха ха-то Вземаш тавана, щото си някое бивше директорче на нищоправещо предприятие от СОЦъ! Всички дръти комундета се нагушихте с макс пенсия! Че и се хвалиш! Нагло!

Абе DP,много ти е порнографски ника/потърси в интернет/ А ти самия си като спукан презерватив."ненаврякал се врявалник":)))

Друго са си руските частично мобилизирани с НЕконвертируемата рубла и празните магазини, дето Вожда и определя курса с укази! ХИ ХИ ХИ

Значи човека си е направил избора първо ще стане МИЛИАРДЕР ,след това на 26-27 години ще заиграе във голям футболен клуб няма лошо

Значи тия си въртят милионите, а на простолюдието казват да икономисва енергия. Усещате ли как се подиграват с нас?!?

И кой ти е крив, че си за подигравка като не можеш това, което могат тия дето се подиграват с тебе. Аман от плачливи врякалници ей.

А ти какво можеш...да си проЗЗЗ:)))

Скрий се бе капут! Повръща ни се от твоето"врякане":(((

Трай бе чалгар...човекът иска да ти каже че всичко си има мярка...това е нереална сума за това което прави ритнитопковеца...

Не струва толко бе! Там са основно скъсани арабухи и тук таме по някой бял.

Тц, тц, тц...Навремето инж. Иванов не взимаше толкова в "Динамо" Подуене, а той също е циганин! Тия се самозабравиха, бе!

Взимаше по 30 хиляди МАРКИ на месец, но пък така ви ебеше, че гъза ви беше разпран като попски ръкав :)

Инфлацията е страшна... Стотици милиони вече са нищо.

Пича няма да може да ги изхарчи до края на живота си,освен ако не се ожени за някоя силиконова Ковра. Момче внимавай!

Инфлация, баце. Да е жив и здрав да си ги харчи :)

затова загива този свят - за некъв маймуняк, който гони неква топка да се дават стотици милиони и съответно и олигофрени, които гледат други олигофрени, търащи по терена и гонещи едно кожено кълбо...

Още от древен Рим е така. Безделниците трябва да бъдат “забавлявани”, за да не мислят глупости :)

Челси-Арсенал- 22 милионери собственост на двама милиардери

баже тоя свят е ненормален