17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какъв е тоя шум отвън Джон? Гей парад сър. Защо крещят Джон? Искат права сър. Е нямат ли права Джон? Имат сър. Е защо крещят тогава? Пед...!раси сър.

Яснота се получава само с осъзнаването, че отношенията между нормалната популация и дегенератите са междувидови. Нормалната популация не трябва обаче да изтребва напълно популацията на дегенератите. Трябва да я контролира обаче, както количествено, така и като място в социума.

В НРБ селяните имахме уважение. Тогава работническо-селският произход се ценеше и даваше предимство в живота. А сега, какво? - софиянци ни мислят за отрепки, чужденците се отнасят с нас като с получовеци, а умните и красивите не знаят че съществуваме. Къде е уважението, питам!? Няма да сме роби на жълтопаветниците. Тези соросоиди разспиха клета майка Българи. За всичко е виновно СДС, преди то да се появи билетчето за рейс беше 6 ст., а с една карта за море от 20 лв четиричленно семейство беше две седмици на море и една на планина. Имахме евтини жилища в подредени панелни комплекси, обличахме се хубаво, ядяхме истински домати и по улиците нямаше престъпления.

Беше добре само за ваще хора- крадци и мандраджии с привилегии. Останалите ходехеме на вмирисани бунгала и се возехме с влака половин ден до морето. И тия от твоето скапано болшевишко поколение, съсипаха държавата.

Ако си дошъл в София след 1944 г. това не те прави софиянец, а селянин.

Само комплексари мога да делят хората на селяни - граждани.

Демокрацията означава да управляват демократично настроението хора. Това, че комунистите сте повече в България не означава, че вие може да управялявате. Поне не в София. Направете си Варненска/Добруджанска/Тракийска народна република, но няма как в София да управлявате, вие не сте желани.

Ако я вкарат в затвора от Възраждане излизаме на протест.

Вие, начело пейкин сте за затвора!

Гейтащината е политическа врътка на т.нар. демократични общества, напоследък по-точно либерал-демократични , с болшевишки уклон. Понеже демокрацията е всъщност управление не на мнозинството, а на сбор от организирани и политически представени малцинства, много по-лесно е да организираш , обещаеш и изпълниш различни неща на малцинства от извратеняци , отколкото на мнозинството. Мнозинството иска работа, високи доходи, образование за децата и т.н. Това е трудно да се направи от политическата шайка. Много по-лесно е да дадеш права на малцинства от извратеняци да въртят гюбеци по прашки публично и те ще гласуват за теб.

Така е. При 50 % гласували, 10 % гласували за тебе реално са 20 %. От тия 10 % , половината, т е. 5 % ако са гейци и лезбиянци, требват ти само още 5 % гласували за тебе лумпени и ги имаш тия 20 %. Като с тебе се коалира още една партия която например е обещала легална дрога на друго малцинство дегенерати, то вече си в управлението, а мнозинството нормални да го ду. И формално всичко е наред-демокрация!

Не може селяните да ни управляват. Всеки да си знае гьола. На теб, ако ти харесва Сесесере, аз не искам да живея в съветска кочина.

Какво ми харесва на мен не е тема на написаното. Гореизложеното само пояснява, че демокрацията не е управление на демоса, т.е. мнозинството или още казано народа, а е управление на организирани малцинства ,най-често от различни видове дегенерати, както е при болшевизма.

Стига си говорил глупости. Интелигентните хора не са комунист като вас. И стига си повтарял за болшевизма - болшевиките сте вие - привърженицте на НРБ.

Разбирам, че ти си наркомано- гейтак. За мен е без значение под каква табелка ще избивам такива като тебе. Може да ме наречеш комунист, може и фашист. Все ми е едно.

Всеки който мрази наркомани, педали, педофили и т.н. дегенерати, както и политическата шайка която го граби чрез тях, ако го наречем комунист, то тогава комунизма се превръща в справедлива кауза.

Коммунист е всеки, който обича НРБ, Сесесере, Тодор Живков, Георги Димитров, болшевишката революция и тн. Комунистите мразят Америка и Запада, защото ги комплексират. Комунистите, реално това са селяните, хората от простолюдието. Панелните плъхове.

Има само свободният човек. А всички тези, дето са "весели" по един или друг начин, са удобни, защото се управлява така обществото по-лесно и държи под контрол. "... защото истината ще ви направи свободни." (Новия Завет на Св. Библия)

Нещастно си ти. Демокрацията може да има доста кусури, но не е измислено по-добро. А твоите опити за оригинален коментар, само доказват за пореден път каква чума е болшевизмът и как ти е полирала червеното мозъче. И точно заради такива като тебе сме на това дередже второ поколение. Трябваше ни един Пиночет, да ви зачисти след промените ама не би.

Нормална жена с нормални позиции, не грешка на природата.

А в България гейове се целуват пред НДК и майки с деца им ръкопляскат.

Май са я осъдили на 6 месеца затвор за дискриминация. По австралийските закони не може да се замени с условна или домашен арест. Ще лежи като Борис Бекер.

По-интелигентните осъзнават, че нещо не е наред в пътя по който е поел света. Тотално толериране на малцинствата и дискриминация, цензура и диктатурно отношение относно мнозинството. Не е нормално да отнемаш заслужени титли на човек, който е с различни възгледи от статуквото в сянка. Нещо не е наред, събудете се овце. Поклон Маргарет!

Не само титлите са ѝ отнели, но гражданството и частните имоти. Може да я депортират в Русия. Преди това ще положи общественополезен труд.

Много болшевишки отпадъци са се изсрали по тази статия. Само им вижте вулгарния речник, като на този под мен, например. Това са хора от простолюдието, от нисшите прослойки на обществото, наследници на бедни, неуки и мързеливи селяни. Такива съветски боклуци не могат да си намерят място в съвремения европейски свят и плачат по примитивната сигурност на комунистическия строй, плачат за панелни блокове и карта за морето.

Верен ник си сложил. Наистина си измет.

Комуняст?

Аз искам да живея в съветска държава като НРБ, където има свобода на словото.

Може ли да спрете да ни занимавате постоянно с педдерастите.

Не пиши за педерасти

Ако си прочел внимателно статията, то изказванията на Маргарет визират както гейовете, така и лезбосите, което е в една графа -ОБРАТНИ! Основното противоречие на великата Маргарет с лицемерната политика на съвремените лицемерни политици е изказването и за гей браковете, което включва също и педерасите! Обратното и не природоестественото, всичко това си е ПЕДЕРАСТИЯ!

То и да си комунист е противоестествено. Кога ще превземете света, нещо не ви се получава.

Маргарет Корт не подкрепя Владимир Путин. Тя мрази съветския съюз и комунистите ;)

Заради един коментар на Маргарет Корт срещу гейовете ѝ отнеха всички титли, на път са да ѝ отнема австралийското гражданство и имотите. Съвсем сериозно обсъжда кенгуратата да пратят една 80 годишна жена да полага тримесечен общественополезен труд, заради неудобни коментари.

Те обсъждаха по австралийското радио дали законът позволява да я депортират в Русия :)

Истината винаги поражда омраза. Нямам какво повече да добавя.

Лъжата винаги носи разбирателство и щастие.

« в наши дни Маргарет Корт меко казано не се слави с добра репутация. » - не се Слави с добра репутация сред педалите които ни управляват ! Нали уж имало свобода на словото и на мисълта ???

Еми, има свобода на словото. Нема да влезнеш в трудов лагер, или?

""" Нейната открита позиция против браковете на гей двойки бе първото нещо, което обтегна отношенията й с австралийската тенис федерация. През тази година я видяхме на "Уимбълдън", но тя все по-рядко посещава любимия Australian Open. За последно през 2020-а, като година по-късно целенасочено не получи покана.Корт не веднъж изразява мнение, че позицията й по пиперливата тема за гей браковете не трябва да е фактор при оценяване на спортните й успехи. За жалост обаче се получава точно обратното и от няколко години има кампания "Маргарет Корт Арена" да бъде прекръстен на "Ашли Барти" в чест на най-новата австралийска шампионка. Други две остри изказвания на корт дойдоха след 2017-а, когато тя заяви, че женският тенис е пълен с лесбийки, а транссексуалните хора са продукт на дявола."""Браво на голямата спортистка.Всички нормални хора споделят нейната позиция. Но вълната на перверзиите зададена от САЩ ,ще се разбии в нормалнитеи традиционни възгледи на нормалните хора.Всички висши същества съществуват благодарение на два пола, женски и мъжки.Нормалната жена ,харасва нормалният мъж и от тяхната връзка се ражда нов живот

Какъв ти е проблемът, никой не е прекръстил корта. Много плачете комунистите, все сте жертви, ту на педали, ту на седесари, американци, софиянци.. Айде решавайте селските проблеми лично, не занимавайте.

Ти наистина си тъп каскет!

Оставете жената да си казва каквото си мисли.Какво всички скачат отгоре и.Всички тайничко си мислиме нещо,но тя просто го казва на глас.Нямам нищо против никого ,или там каквото и да е ,стига да не ми го навират в очите.

Какъв ти е проблемът?

Тя си казва каквото си иска, има пълна свобода на словото.

Което означава, че НЯМА свобода на словото !

Какви последствия, комуне?

заглавието и статията, педале!

Няма последствия. Ти лъжеш. Като комунист.

Тя казва, че за нея много по-важно е да завърши годината под номер 1, отколкото всяка спечелна титла, защото "Year end number 1" означава, че си е свършила най-добре работата. Сампрас беше 6 години подред 'Year end number 1".

Този либерало-джендърски диктат е по-лош и от сталинския комунизъм - не мислиш като нас, значи си никой и всичко ти се отнема. Скрито под мотото "всеки има право да бъде какъвто иска", човечеството постепенно се самоунищожава.

Какво точно ти се отнема, комуне?

Отнема ми се правото да ти кажа, че си отпадък, грешка на природата, която самата природа е решила, че не може и не трябва да се възпроизвежда. Обаче на либерало-джендърската дружинка не ви е достатъчно да ви има и да ви приемаме, ами искате от нас НОРМАЛНИТЕ, да ви осигурим деца, потомство, което да гледате като свое и да го възпитавате в гнусната си гейско-джендърска пропаганда. Ей това ми се отнема - правото да ви наричам с истинските ви имена.

Амира ли човечеството?

Сталин съгради велика държава,американогейският,еврогейският ,демократичен ,неолиберализъм -руши държави

Болшевишки отпадъко, Сталин може да е съградил "велика държава" за вас, селяните. Останалите хора не искат да живеят в съветска кочина. Направете си народна република и се отделете, но нас ни оставете. Живейте си в Русия, просто не се мешайте сред другите хора. Какъв Waffen SS, си ти, та смъртния враг на Хитлер е болшевизмът. Ти в час ли си?

Тогава е било спорт, сега е само зоб!

Харесваш ли НРБ?

Харесвам каквото си искам. Нещо друго?