17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами че кой от западняците някога нещо е давал на България, те са на приципа че нямат приятели и врагове, имат само интереси? Само Русия жертва хиляди войници за свободата на България! И сега пак на тях разчитаме за ваксина и спасение от КОВИД - а!

Жестът му е благороден. На всякъде по света живеят хора и измежду тях се намират и такива, които са склонни да отделят, за да помогнат на някой в нужда. Не пожелавам на никого да изпадне в нужда, но пожелавам на всеки, изпаднал в беда, да се намери някой, който да му подаде ръка.

В следващите дни ще очакваме десетки такива статии. Руснаците сега ще се опитват по всякакъв начин да отмият срамъ от казуса Навални. Прочетох внимателно всички коментари по долу. Направо не мога да спра да се смея Елементарно за елементарни прости хора

Дано те сполети болеста на футболиста, русофобско платено говедо! Анатема! Умри!

Лапай чората, животно!

Руска хибридка... Ще умра от смях От руското посолство съвсем са я закъсали,щом с такива хибридки ни занимават

Благородно.

Ти си мародератора!

Как се връзвате на тоя клик бейт... Прост гугъл показва, че фондацията на този е събрала милион британски лири за изследвания на болестта още преди години.

Това не означава, че той се е възползвал лично от тези пари.

Обаче означава че НЕстиснати хора са дарили немалка сума... Кьорфишеци без цитиран източник. Айде не – въпрос на санитарен минимум е човек да подминава подобни писания с погнуса.

Gugnelid

Ех, ако беше Хамериканец, щеше дитирамби да твориш и да си блъскаш челото в земята обзет от наркотично опиянение. Скрий се, хейтърско лайно!

Не важно ,че е руснак, а че е човек.Но може би пък е показателно.Най вече за нас българите.Тук не бъркайте моля ви Русия с руснаците.Те са страдали може би повече и от нас.Но и това не е толкова важно.Най важното е реакцията ни.Преобладаващо е негативна и това макар да не го разбираме е много стряскащо и опасно.За бъдещето ни.Но болшинствето българи в такива категории не мислим.Пък политиците ни изобщо.Абе живей за мига.А, че е мизерен този миг и все по такъв ще става, друг ни е виновен.

не бъркайте моля ви Русия с руснаците, защото след 25 октомври 1917 година Царска Русия е "приватизирана", както и Бисмаркова Германия 1933 г. ... от Ротшилд. Сега ясно ли Ви е, защо "Северен поток - 2" скоро ще започне да функционира въпреки на краварските санкции (не одобрения и бойкотирания).

Да не бъркаме Русия с руснаците ? А с кого ? С германците ? Французите или китайците ? С кого ?

И що ? Русия е държавата на руснаците. Или теб не те устройва ? Аман от политкоректни и либерастко угодни мишоци...

съвременната работна среда е такава - никой не му пука за другия, ако той вече не може да бъде "полезен", т.е. загуби работоспобност. Солидарността е слаба до липсваща в работната среда на 21-ви век.

Евроатлантически ценности ! Нищо изненадващо.

Няма по-широко скроени хора от руснаците и по-благородни души. Дори и когато са в валенки или с ушанки, както обичат да натякват някои вмирисани цървули.

И аз имам същото мнение за необятната славянска душа на руснаците. Тя няма граници.

Руснака си руснак! Всичко опира до култура националност традиции бит и общочовешки ценности! Когато може човекът като руснака помага, за разлика от козиятския евро путаци кенефи и краварски подлоги, които дори някой да умира никога няма да помогнат, ито не само на другите но един на друг! Факт!

А тъпите манафски козички путици колко са дали а? И всички останали путици толерасти педерасти джендъри от гей съюза и краварник един чеп в гъза си са дали нищо повече

Що не видиш къде се дават най - много пари за благотворителност и на кое място е любимата ти Расия, бе капут вкиснат.

500 000 рублей са 5 000 евра! То голяма помощ тва баси! Ама кво да очакваш от руска мутра!

Казваш 0 е повече от 5000?

Не се връзвай на старшинката самоназначил се за майор. Той е козяшки трол преживяваш като заработва центове с русофобски дрисни.

И в русия и у нас мутра няма да помогне. Човек е това. Толкова е имал, толкова е дал. Да беше дал ти повече?

За кво да му давам! Тоя го чувам за първи път! Играл е само в раССССия! Да му помагат руснаците!

че даже не можеш да четеш: "Риксен направи име през шестте си сезона в шотландския Рейнджърс. В онзи период Риксен успя да запише 12 мача за Нидерландия."

А, бе, фазан кирлив! Не става дума за пари, а за инвалиден стол, купен с тях. Без който човекът е бил жив труп. Моли се да не ти се случи да ти трябва подобно нещо и да нямаш как да си го осигуриш.

А ти колко дари другарю майор , като си тръгнал да се присмиваш на тези пари?

Gugnelid

Ти колко би дал?

Браво на човека! Невероятно благороден жест. За плюещите и превъзнасящите се. Аз съм сигурен, че в Русия има десетки милиони много добри хора. Много добри хора има и в Китай, Германия, САЩ и всяка друга страна. Тези, които ни учат да мразим по нации и да се прекланяме пред нации, искат да ни използват и експлоатират. Искат утре да ни пратят на война и да убиваме със злоба и омраза всеки с различна от нашата униформа. Когато през Първата световна война войниците от воюващите страни се запознали, с учудване видели, че тези отсреща са хора също като тях. А пропагандата ги е учела, че се бият със зверове.. Дано след години и ние да не преживеем същото.

Обясни го на руските тролове и тяхното злобно ботоксово жужже с ракетите!

Тъп си като свински задник , жалък нещастник.

Ботоксов ти е мозъка. Вземи длато за да си направиш гънки.

УМНИЯТ ЩЕ РАЗБЕРЕ ПОСЛАНИЕТО! А ЕВРО - АТЛАНТИЧЕСКИТЕ ЦЕННОСТИ?!

Играл е в Зенит - раСССия! 90 процента от съотборниците му са били руснаци! Инакрая някакъв си там фен му дал 5 000 евра! Точно атлантически ценности са да ти кажа! Бах та в папагала!

Играл е и за Холандия. Там 100% от съотборниците му а и ръководители и фенове ако искаш , са били европейци. Толкова за евро ценностите.

Ясно, че тази гнида не е майор, но е чудно как по света се раждат подобни уроди !

Утре, когато Ердоган реши, че половин България му принадлежи и е част от ИМПЕРИЯТА на дедите му - ЕС ще потвърди, а ние ще циврим нЕкой руснак да дойде да ни освобождава!

И тогава ще има плюещи срещу ушанките и ватенките! Много бързо забравихме кой ни е освобождавал 3 пъти само, защото сме християни!!!! И тотално забравихме тези, които сринаха София, та дори им се кланяме!

А паметникът на летците, дето Чърчил изпратил да "превърнат" София в картофено поле, е нашата благодарност, както и паметникът на "Съветската армия".

Хахаха, от това освобождение, мерси. Как може човек през 21-ви век да е толкова наивен? Руснаците са ни освободило, толкова, колкото САЩ освободи Либия, Сирия, Ирак и Иран. Няма държава, която праща хората си на война за едното нищо. Още от тогава Русия има силно влияние в-у България и за това, и сме последна дупка на кавала кум днешна дата. Благодаря и за второто спасение, през което избиха елита на държавата и иззеха управлението. Няма да е научите, че трябва да милеете не за Русия и Америка, и Англия, а да милеете за България. Рожски манталитет е това. Все ще чакаме някой друг “господар” да дойде и да ни спаси.

Такова "утре" няма повече да се случи. А този половин милион рубли и жестът показва на различие между поданиците на Император Путин. Из между хазарите и "ватниците" разликата е, в Човещината и алчността.

се показаха с "минуси".

Ти си пример какво причинява грешното лечение.

Англосаксонците са си такива.Докато имат полза от теб те познават, изчезне ли ползата забравят кой си.

Браво на руснака !

И Навални е руснак! А Путин малко ми прилича на азиатец...

но е хазарин.

това лице е еврейн

Ало, Марко Тотев Навални е украинец !