Венецуелка счупи 16-годишния световен рекорд в тройния скок (видео)

24-годишната Юлимар Рохас скочи 15.43 метра в последния си опит на турнира в Мадрид

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Такива новини радват окото! Ай стига с тия войни, грабежи, убийства...Колко хубав би бил светът, ако всички спорове се решаваха на спортните терени...А онези, които толкоз много искат да се бият, да им дават по чифт ръкавици и на ринга да си решават проблемите...

Що, а ти сладур в женската съблекалня ли се преобличаш?

Машина! Перфектно тяло за лекоатлетка!

През 1970 г, когато България отпада от Световното Първенство, Министър=председателя на БЪлгария- Тодор Живков дава интервю и казва- "" Докога ще търпим недъзите в Българския футбол"" ??? А сега вече и на Световно първенство не можем да се класираме. В случая, сега ние в Българиа, ДОКОГА ще търпим Мошенции и некадърници да управляват държвата, и държавните структури- данъчно, митница и СПОРТА ???

ама нали венецуелците припадаха от глад, таз как е скочила толкоз много ?

А ми да, припадат! Ако искаш иди живей там и ще се увериш! Точно мизерията е причина това момиче да успее! Така е в спорта, лишенията правят големите спортисти! Ама Ганьо от къде да знае!

И вместо да ми цъкаш минуси, прочети това! Venezuelan minimum wage hits rock bottom: $2.00 a month 31 Aug 2019 Как ти звучи това Ганьо! 2 долара на месец минимална заплата! А от януари 2020 е вече 6 долара на месец минимум!

lu4ka

Е нищо де, ние при демокрацията имаме рекорд - $1 на месец.

Венецуела е толкова зле както я описаха САЩ, че печелят и спортни състезания. Деба и звера деба.....

Ми, то и Стефка Костадинова си направи рекорда, когато бяхме "изключително зле" при комунизма. Ансамблите ни по художествена гимнастика обираха практически всички злата ... А, сега при прекрасната и неповторима демокрация - хой, дори няма къде да тренират талантите ни. И, не, не казвам, че при комунизЪма е било добре. Напротив, беше си много зле. Просто сега е далеч-далеч по-зле.

Ние пък имаме гей парад... Нъц пукайте се душмани

От малки се готвят да скачат венецуелската версия на берлинската стена !

Това момче при жените ли се състезава?

Що, а ти сладур в женската съблекалня ли се преобличаш?