17-11-2017 20-11-2018

Коментари

хипопотамка превърна ВМА във ветеринарна клиника защо бате Венци да няма право да се лекува там?

че тай си е комунист по душа преди две години дигна купата разкопча си ризата и показа принт с Путин това не е важно, пожелавам му да оздравее предпочитам да го помня с предаването при Слави, което той нае и мъката, коята сподели по отвлечения си син ветерен е той като футболен бос, дайен е, няма друг едноличен собственик на клуб издържал толкова години

Eeeeх,де късмет да се куртолисаме от този комуняга-русофил!

А бе, нали всички плюеха по коремния хирург, а като видят дебелия, беж при него. Защо един не отиде при Мангъра, ей така, за разнообразие?

не е доктор, по му отива фелдшер!

Човека не е с нормални симпроми а си е доста зле. В сряда беше в Токуда в спешното за ковид и беше доста зле за ренген на бял дроб и кръвни. Crp-то му е било над 200

Лелееее, как се притесних. Добре, че веднага го приемат, ту в Токуда, ту във ВМА. Късмет има, че е имало свободни легла и здрави доктори, щото не всеки имаше този късмет.

за чиййй е във ВМА...? нещо по-семпло нема ли, като за обикнвен данъкоплатец...некъде на стълбите

Бандит от КОВИД няма да умре!

Са почвате ли да разбирате, че соца през 1945 не е дошъл много насилствено и защо е имало народен съд. Пък нека ви обясняват...

Ръководството на болницата да даде справка в това отделение колко са действащи и запасни военни и колко са "други".

А в другите болници хората мрат! Познат вече си отиде след лекуване в една болница в Младост...

ВМА - Висша Мафиотска Академия

Сигурнине във ВИП отделението на Мутафчийски.... Дано се оорави човека.... Желая го на всички!

Във ВМА се лекува явно елита на нацията. Там човек от простолюдието няма място.

Говори се, че даже служители от ВМА годят в Пирогов да се лекуват..... та да има място за випаджии....

Що за него има място, аз като бях болна Октомври ме лекъваха по телефона, и в рамките на месец изпих 3 антибиотика. Ама от такова равенство!!!!

Това е реалността....

Абе как разни хорица ги връщат от болниците и умират, а курнела и тоз дебелия само да пръднат и не в н-та градска, а директно във ВМА. Тая болница ли е новата правителствена?

Там Мутафа си има ВИП отделение и не е за всеки....

ДОБРЕ СИ Я, НО ЗАЕМАШ ЛЕГЛОТО НА НЯКОЙ КОЙТО НЕ Е ДОБРЕ! ДАЛ ПОЛОЖИТЕЛЕН ТЕСТ И "СЕ НАЛОЖИЛО ДА БЪДЕ ПРИЕТ"! АКО НЕ БЕШЕ ПРАВИЛ ТЕСТ, ИЗОБЩО НЯМАШЕ ДА ЗНАЕ,ЧЕ Е БОЛЕН!

Други билници за Ковида освен ВМА има ли? Каква става записването за ВМА?

Нещастник, мутра, без никакви усложнения го гледат като писано яйце във ВМА, а хора с двойна пневмония ги отхвърлят от всяка една болница.. с какво тоя е допринесъл повече от майките и бащите ни?!?!

А Насо пурата кога ?

Gplemite vyf futbola GOSPOD gi vika!

За гологлавите тикви места има, мама ви! И като е добре защо е в болница!? Безпомощни хора умират по стълбите на болниците, а добрето го дундуркат!

Уф, първо помислих, че е Венци Мартинов и си рекох кой сега ще ни весели.

и като е добре тоя кретен, що заема място в болницата?!

ДА НЕ ПРИПОМНЯМ! НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ, НЕ СМЕ РАВНИ НИТО В ЖИВОТА

ЖИВЕЕМ В АБСУРДНА РЕАЛНОСТ, С НЯКАКВИ ХОРА, КОИТО ОТ ДРУГА ПЛАНЕТА ДА БЯХА, НЯМАШЕ ДА СА НИ ПО-ДАЛЕЧНИ И ЧУЖДИ.

аз не искам да съм равен с никого! просто питам защо след като сам казва че е добре, не са го изписали, ами седи там да си добрува!

Ето там на входа на ВМА трябва да се правят протестите. Как няма легла за нормални болни но такива връзкари и политици и всякакви други т.н. бизнесмени се навряха там а на обикновенните хора в линейките им казват да пробват в някоя друга болница, че там няма места.

Мда, спомням си, че и Корнелия тъкмо бяха приели там, докато умираше онзи момък, когото линейката не искаше да взима, щото нямало къде да го закара..

Дано Господ го прибере тоа бандит.

Не така хора...

Толупите да не се обаждат моля.

Задължително ме уведомете, когато свинята умре.

Свинята е добре и е настанен в болницата, а хората умират по стълбищата на болниците.

Комунистическата свиня ще мре.

И защо сте в болница,след като се чувствате добре. Едни ще лекуваме по телефона,а богопомазаните във ВМА

Така е в реалния живот. Свиквай.

Бате Венци, дръж се, защото си в рисковата група. С тия кила и с тия болежки... Късмет, да ни забавляваш още дълги години!

Венци,малко закъсня ама ще се оправиш.Виж Домусчиев преди колко време си мина от реда и се оправи за има няма три дена,ама е умен и знае как стават нещата.

няма ли Ковид отделение?????

Дойде Време да си плаща версиите. Сбогом.

Няма мутра в Бг, която да не е добре обслужена! При това за собствени цели превзеха Военна болница, макар че Правителствена болница беше предназначена за ВИП боклуци! Изглежда дипломатите у нас поискаха да се дистанцират от т.н Бг елит!

За мене е странно, че след като симптомите са нормални като при всеки човек, защо сте във ВМА? По този начин блокирате легло на някой, който е по-нуждаещ се, нали така?

Защо е в болница тогава?!

На бас че не е чакал на стълбището да го приемат. Как па всички връзкари, мафиоти, политици все в уж препълнената ВМА ги настаняват, при това от раз. Късмет...

То винаги е било така, аз се учудвам, че има още изненадани. Това е малко като защо на Корнелия сина и учи в САЩ а не в Москва.

Като имаш нормалните симптоми какво правиш във ВМА?