17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не ги е срам, да подбиват цената

Бензинджията, който уговаря черно тото, пак се изака….

Като им гледам мутрите на тия олигофрени се сещам эа една поговорка Крадеца вика дръжте крадеца

Гласове за Перуката бяха купени,с по десет топки и вечеря в столичен ресторант.Има и снимки.

Който иска Стефанов,но когато Изпълкома на БФС си направят заплатите минималните за страната,а не както е сега петцифрени суми за нищо работа.

Ама те и журналистите са си за шамари. Ти ги гониш да не отразяват, не даваш пресконференция, те ти дават трибуна след това да ревеш за корупция, като ти сам си лицето на корупцията в българския футбол.

Като начало направете така, че във всеки мач минимум половината от един отбор да са българи. Тогава ми говорете за промени. Националния отбор по футбол не е от чужденци. Това БФС го знае много добре. Ако не знаят да излязат те на терена да играят. И това няма да е дискриминация. Иначе детско-юношешките школи що да се напъват за таланти след като тези младежи няма да играят. И как после да забележат някой талант та и да го вземат в Манчестър Юнайтед. Политиката е ФК-тата са търговски дружества - бизнес проекти, не спорт.

Конгреса не може да бъде хубав или лош . Хората , българите станаха лоши !

Ма много си тъп, бе братиньо Каква корупция От години тези са най чистите и свестни хора в България Те не знаят пакво са това пари Вси на аванта го карат

Млъкни бе тулуп,айде кажи заплатата на Боби,че и той не пожела да я каже. Много станахте натегачите да сте у ЕВРОПЕЙСКАТА мафия.Букмейкърската мафия за да съм точен.

Ти сериозно ли:))))))))))))))))))))))))

Добри примери даваш - Платини и Сеп Блатер. И те са като вас ,,честни,, ръководители във футбола

За член на Парламента тоест депутат само двайсет лева дават,а за член в управителния съвет във футбола 2000 лева.Е нема управия.И отгоре на всичко бат ви Стефанов иска и държавни субсидии.

нали и ти си от тези дето знаят как се продават мачове

Ало,2-3 хиляди,това днес пари ли са?

Га плондира му нагъл

Нормално е корумпираните да обвиняват опонентите си в корупция. Всички престъпници правят така. Не е нормално всички като зомбирани да търпят наличието на корупция. А този е олицетворение на корупцията и бандитизма, и то не само във футбола.

Най-добрата пералня е :Славия 1913 .изпира безупречно мръсните пари на Маджо.този дебелия да спре да се оплаква.как така не се намери един смел журналист и да му затвори устата и да го попита докога Славия ще пере наркопари

Михайлов каза, че по - образцов конгрес никога не е имало, някой лъже.....

Ние футбол нямаме....сега още по зле ще е.....сбогом на футбола. Ебати тъпия спорт.

Да ти плаща държавата ли? Паразит! За какво бе! Превръщате децата във футболни дървета! Къде са ви резултатите, че да ви плаща държавата! Наопак! Бих им намалил парите на ритнитопковците.

Те искат от държавата пари,но искат и тя да не се меси във футбола....

Сега Боби Мипайлов, да закрие клубовете, дето гласуваха против него!

PALEN PROSTAK NA Nta STEPEN

се изказал...

лоена топка е Венцо

ico_all

Този е най светлото доказателство за корупцията в българския футбол.

ico_all

Този директно трябва да бъде съден от Бербатов за клевета и ако не докаже твърденията си - пандела.

ico_all

Значи футболистите да им плаща огромните заплати държавата а Винци да си живее царски от "обрълшалки". Добре го е намислил бат Венци, ама зашо не каже зашо от години не смее да излезе от България дори на екскурзия!

Защо не смее?