17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И без заповед от бокса, верстапен щеше да го изпревари до една две обиколки

Абе Перес оня ден вика:не съм номер 2 мога да се боря за титлата.друг път.Два пъти се дръпна пред макс.И с дрс не можа да мине ръсел.ако не беше ъндеркъта още щеше да е там.Пък и ферарито се потроши.Жалко-за едно турбо.Е досега нямаха повреда фераритата случват се такива неща.

С риск да се блъснат и да отпаднат. Естествено, че ще го пусне.

коги и да си тръгне Съра от спорта, се е късно...

Британецът е на пето място и завърши шести

Отборната заповед беше гадна, но позволи на Верстапен да поведе в класирането. Перести отново показа, че е отборен играч. Тези моменти не са лесни, но ги е имало винаги. Сега остава догодина ако той има нужда от помощ, Версрапен да му върне жестовете. Перес изпревари Ръсел с DRS, Версрапен не успя без DRS. Ръсел кара страхотно, ревльото Джанго искаше да си пази двигателя в 5тата обиколка. И малкото уважение, което имах към него се изпари. Да, после започна да кара, но лошото чувство остава.... Яд ме е единствено за Макларените. Никак не вървяха

Макс и ред бул и Перез са велики

Жалко е да си биволски шофьор. И то втори шофьор. То и първия не става. Нека се радва Перес сега.... продажник

Пак сеназионни новини. Заповедите бяха 2 1. Докато Верстапен се мъчеше без DRS да изпревари Ръсел Перез да не се мъчи да го изпреварва, въпреки, че е по-бърз от всичките 3-ма, защото имаше риск от катастрофи, а и Верстапен след 2 обиколки влезе в бокса и През така или иначе си изпревати Ръсел. 2. Когато Верстапен бе с нови гуми и с над секунда по-бърз от Перез, то от бокса казаха на Перез да го пусне, за да не направят беля, към този момент вече бяха на 99% сигурни, че Ред Бул ще са на 1-ва и 2-ра позиция. Неприятно, но не са му отнели победата, както преди години я отнеха на Барикело, за да спечели Шумахер...

Както се очакваше, Джак-Ръсела изяде с парцалите прехваления посредствен Църньо.

Тъпако, ти гледа ли състезанието изобщо?! Явно не си, защото ако го беше гледал, щеше да знаеш, какво направи Магнусен на Хамилтън в третия завой след старта, след което реално Хамилтън продължи последен и завърши 6-ти!! Ей, аман от "разбирачи" и тъпи хейтъри!

За същия британец, който Магнусен прецака още в третия завой, пукайки гумата му, но който от последен завърши 6-ти ли плямпаш?!... Не си в час, мунчо!

точно заради такива, като теб, чакам Мерцедес да си оправят колата и после да гледам хейтърите, как си дъвчете ташаците

Като гледам, Мерцедес са на път да си оправят колите, така че шоуто ще става тепърва все по-интересно. Жалко, че Леклер нямаше шанс този път, но така е в спорта - няма как да спечелиш, ако не завършиш.

верно си тъп

Все по-неприятен ми става тоя калитко ВерШтапен...

Макс нямаше да може да изпревари Перес заради дрс.Той седя 12 обиколки зад видимо по бавния Мерцедес и не успя та Перес ли щеше да мине?