Верстапен: Тото Волф ми каза, че заслужавам титлата

Шефът на "Мерцедес" е изпратил поздравително съобщение

Обратно в новината

Коментари - Верстапен: Тото Волф ми каза, че заслужавам титлата | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никога не забравяйте Тимо Глок, когато говорите за Латифи??? Ако 2008г Маса бе станал шампион не се знаеше дали в следващите години нямаше Ферари да доминират, а не Ред Бул?!

Тимо глок не беше влизал в бокса и за това се оказа пред хамилтън. Да не говорим че със сликове на мокро няма как да задържиш някой зад себе си.

Белият човек надделя на мелеза.

Такъв коледен подарък за Ред бул не е истина!!! И толкова нагло са откраднат победата на Люис... Водеше с 12 сек 5 обиколки преди края и никакъв шанс да Макс. Но, подредиха така далаверата, че да лишат Люис от заслужената му 8-ма титла... Грозно и нагло...

Сами мерцедес се лишиха от титлата. Трябваше просто да копират каквото прави конкурента им,така няма как да сбъркат.Все едно в шаха да водя с една пешка,и да тръгна на размяна,ясно е че.ще.спечеля. Ако бяха влезли в бокса за гуми като макс,пак щяха да са един зад друг,но винаги втория намазва като има сейфитикар. Но щеше да му е доста по лесно на Хамилтън да се брани

За всички черни ревящи фенчета да припомня как Ботас два пъти умишлено блъсна Макс като го изхвърли от 2 поредни състезания и го лиши от потенциални 50 точки. Помните ли, а, коне с капаци сте!

Та кои са тези две състезания шлш гледаш друг спорт?

Абе черньо, на Силвърстоун Хамилтън за малко не уби Верстапен като му се навря в задната гума и го прати в болница след тежкия инжидент и после не се и обадиха да питат как е, а си празнуваше победата, а в Унгария Ботас предизвика катастрофа в коята отпаднаха индвата болида на Ред Бул, Юакс едвам се добра до 10 позиция с повредена кола. Идиот си!

И двамата заслужаваха титлата но Люис повече.Маси много грозно го направи.Не помните ли спринт рейса когато пообикаляха зад кола за сигурност без нито една състезателна обиколка и макс стана пръв?Където взе 12,5 точки без да е се е състезавал?Всички пилоти протестираха ама нищо не стана. Маси не е Чарли уайтинг.Не е на ниво.Не е работа той да определя кой ще е шампион.

Да, ама не по този начин! В случая М.Маси те направи шампион!