17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С този замах назад никога няма да бъде добра!

Гледах мача. Вики си игра добре. Бързаше,там и бе проблема. А и с този сервис,не става. Мертенс беше готова,сготвена,но нашето момиче просто не си повярва,че маже да я опъне. Успех и желая.

Б.Борисов превърна България и спорта в- Карикатура... Българите стоят ГЛАДНИ и без работа, а Б.Борисов дава пари на негри- маймуни и араби.. Дори ОТКРАДНА 100 хиляди лева от държавните пари, за да прави Маратон на София... Но вместо да определим на- бързите българи и след това да ги включат в националния отбор по Лека Атлетика, оня Б.Борисов извика някакви араби и негри- маймуни, и на тях да им даде тия 100 хиляди лева , Да заразяват хората в България с корона- вируси... Всички, които са управлявали преди него са били по- добри и могат да му се изсмеят...

Случайно се загледах в екрана, направи ми впечатление облеклото, после разбрах, че това е наша тенисистка. Другите са с модерни дрешки, а нашата излязла да играе с блузка, която наподобява пижамка. Няма ли кой да и каже, че изглежда ужасно? А за играта - много още хляб трябва да изяде за да стигне нивото на Мертенс.

Като гледам резултата, май нея са шокирали. Пишете по-грамотни заглавия.