17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Що не платите ремонта на стадиона и ви признавам. Ама не можете, щото сте голи задници и големи усти. Ходете на мачовете на 1948 на техния стадион.

Е и какво като бойкотират, голем праз. ЦСКА нито е създаден от тях нито го има заради тях. Просто им спряха кранчето. За някой от тях място Армията няма. Сбогом алчни и.

Досега подкрепяхте убиеца на ЦСКА и накрая загряхте, че на джуджето му е през оная. Той иска само базите и стадиона, клубът е само средство да постигне целите си.

С какво допринесохте, за да имате претенции,освен с глобите,които клубът плаща зарад вас

Тези са против собствениците, а не срещу управлението, защото такова няма. По заповед и със силов монополизиран пазар няма как да прокопсаш в днешните времена - силовите методи загиват, а личи от международните им "успехи" колко са бизнесмени. За жалост в България такива са мнозина

До всички мишки под мен! Сектор Г остава празен! Ходете в другите сектори!

Ще ходя където си искам, нагляр тъп! Сектор "Г" не ви е бащиния на двама-трима наркоманизирани лумпени!

Ти май не разбираш ? Сектор Г остава ЗАКЛЮЧЕН. И не се прави на голям тарикат, да не ядеш големия......

Това сме го преживяли в Левски, не води до нищо добро…

Ами, нещата са прости. Но може би феновете са по п... Който е недоволен от управлението на клуба, вади пари, купува го, издържа го, строи стадион и т.н. И си го управлява както си иска...... Кога мрънкачите ще разберат, че който плаща на музиката, той определя репертоара.

Те ли ще строят стадиона?

Глупости

Убитаците от"Гейфанзива" за пореден път се изживяват като господари на сектор "Г". Аре факоф, нещастници лумпенизирани!