17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ако комшията ти е взел от теб заем, който е цялото ти семейно финансиране, и въпреки договорката с теб, нито желае, нито някога ще върне и стотинка, ти ще му простиш ли? И ще креташ в бедност на фона на неговото благополучие с твоите пари... Айде, стига порнография с Гейарена! Дълг над 30 млн, 6 години неплатени данъци, огромни разходи, нови задължения и никаква перспектива! Докога, драги другари от БФС?

ПФК Левски се очертава да е 101вата жертва на коронката, но и той както и всички жертви до сега имат толкова много заболявания, че е трудно да се каже дали коронката е виновна, нали Калъфчийски?

Пак спим - Левски вече е фалирал, как така не вярваш да фалира?

Не може клуб като "Левски" да се издържа само с наливане на пари. Трябва разумно да изпълни първоначално публично предлагане на акции на борсата и нещата да приключат, след като толкова много и готови да се жертват за клуба са бългжарските левскари...

Просто предложение: да се джиросат акциите на ГГ, това е решението!

Само Левски шъмпион. Уле уле уле

Гелосан Защо ли

Знаехте задълженията на ЦСКА до стотинка,а сега нищо не знаете?Мишоци.Подлого сте на Домусчиев ,А вече и на Цеките.С колко пари Найденов спонсорира БФС?