Коментари - Владинова и Тасева на шесто и седмо място на бухалки | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези същите като волейболистите. Много шум, много хвалби, много закани и накрая едно голямо нищо. Тасева е направо трътлеста, според стандартите, задавани от елита в този спорт. Как да се класира по-напред, като няма физически възможности. Взеха един измислен медал, който им беше самоцел и само заблуждава, че са втора сила в света. В шампионата на уредите се видя, че и италианки, и израелки, и беларускини са пред тях като цяло. Отделни състезателки от Украйна, Япония и Корея, също. Лошото е, че от няколко години тъпчат на едно място, а Раева няма хабер какво да направи за развитието им. Пък уж по-велика от Нешка.

"Златните" момичета станаха тенекиени! Какво правим сега с пенсионирането им?

А ти какво очакваш? Да са винаги на върха и да нямат спадове ли? Те са хора, а не роботи и ПОДОЗИРАМ, че и ти в твоята работа имаш добри и лоши дни, само че шефът не ти спира заплатата всеки път когато не е доволен от теб.

И рускините не са машини , както и израелката обаче се напълниха с медали.Нашите само подскачат около тях.Не са подготвени добре независимо , че се мотаха по Япония и не знам къде още.

Илияна беше тръгнала с голяма кошница.

Нещо да каже Илияна Раева, че не я чувам, май се е скрила?!

много красив спорт и дано се възроди у нас. взеха медал отборно, значи могат.

Това успех ли е, защото в този спорт вече се объркаха нещата?!

Ами успех е, защото вече гимнастическите нации не са само България и СССР/Русия. Имаме освен тях Украйна, Белорус, Израел, Италия, които разполагат с момичета с много физически качества и отлична подготовка. При нас освен че изборът е малък, са налице значителни дефицити по отношение на елементите с тяло - пируети, скокове, равновесия, а наред с това изоставаме и с работата с уред. За това обаче не са виновни момичетата, а треньорките им не само в националния отбор, но и тези, които са им дали първоначалната, базовата подготовка. Така че да, класиранетона седем от осем възможни финала на уредите е голям успех, а второто място в отборното си е супер постижение. Друг е въпросът дали това удовлетворява състезателките, треньорите, дамите от БФХГ и нас, почитателите.

И защо няма избор като толкова много момичета се мотаят из залите ? Искат даже и още една да се открие заради големия наплив.Не е в това проблема ами явно не са подготвени или ние си ги прехвалваме и накрая се оказват балон.