17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Както всичко в България и този спорт се е устремил към дъното. Има ли намесени комунистически глави в ръководството на федерацията - пътя е само един - надолу!

една дума - пълни нещастници! Псевдоволейболисти! На път са напълно да изгонят и най-верната си публика. Това, че умения нямат, е повече от ясно. Как не се научиха да бият този пусти сервис!!! Всички отбори се научиха, само нашите "...." не могат! Но явно и срам нямат...Сръбският треньор им казваше по време на почивката"Искам да виждам кръв в очите ви!". Затова Сърбия винаги ще ни бие - и на волейбол, и на футбол...Сърбите са на световното по футбол. Ние къде сме? Сърбите са в шестицата по волейбол. Ние къде сме? Хайде стига сте ги хвалили и търсили оправдание за бездушието и бездарността им! Истината е една - нямаме волейбол, нямаме волейболисти! Поне мъже - волейболисти нямаме...

Леле..........

Аз си мислех, че ще ни бият 3:0. Голям успех - един гейм. Спешно трябват промени в този отбор и да се почне от треньора.

Задобряват:)

За съжаление неминуемото се случва. Още максимум 15 години и БГ волейбол няма да има. Това в момента е натрупаната инерция от годините. Жалко, много жалко но факт.

Историческо постижение