17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хубава победа. Няма волейболен отбор в света, който българите да не са побеждавали. Но никога не сме били първи на голямо състезание. Историята помни едно второ място на Европейско първенство във Варна, когато в последния гейм водехме с 13: 8 срещу ГДР, а загубихме с 13:15

Дори и в този състав, без Казийски, имаме нелош отбор с добър потенциал, но ни липсва постоянство! Без желязно посрещане и защита няма как да постигнем нещо значимо, статистиката е неумолима и в този мач, с толкова непредизвикани грешки, главно от сервис, другата ни слабост, нямаме големи шансове... Големите отбори точно в тези елементи са почти безгрешни и това им дава предимство. Волейболът, за наше съжаление, не е само атака и прилична блокада! Все пак стискам палци да успеят!

Сами си го направиха вместо да се класират когато можеха сега трябва да спечелят 5 6 мача само за да се класират загубят ли и 1 мач от тия 5 6 мача отпадат ще загубят 1 и ще отпаднат или ще се класират както винаги сами си го направиха

Започнаха с победа но за да се класират трябва да спечелят всички мачове да видим ще ги спечелят ли или както винаги ще паднат

Не е задължително. Може да загубят мача с Холандия. Спечелят ли останалите са първи, независимо от никакви други резултати. Не, че ще стане така, ама все пак да сме коректни в теорията.

Фaкт e oбaчe, чe e зaпoчнaлa вoйнa зaрaди дялoвe в кoмпaниятa Еfbеt. Тя e cтaртирaлa зaд кулиcитe, нo вeчe ce прeхвърля и нa тeритoриятa и нa някoи мeдии. Тoвa кoмeнтирaхa зaпoзнaти c тoзи дeликaтeн, нo и взривooпaceн бизнec, в кoйтo ce нaливaт и пeчeлят милиoни. Eдни cрeщу други ca ce изпрaвили Cтeфaн Нaйдeнoв и cинoвeтe му Бoян и Цвeтoмир Нaйдeнoви, кoитo притeжaвaт гoлям прoцeнт oт Еfbеt, a oт другaтa cтрaнa e Вacил Бoжкoв, кoйтo cъщo държи нeмaлкo aкции. Пoявихa ce публикaции (нaй-мнoгo и пoдрoбни в caйтa „Aфeрa“), кoитo рaзкривaт aгeнтурнoтo минaлo нa Cтeфaн Нaйдeнoв кaтo cътрудник нa 06-тo упрaвлeниe нa Държaвнa cигурнocт. Имeтo му и тoвa нa cинoвeтe му ce cвързвaт и c криминaлни дeяния, кoитo, cпoрeд публикaциитe, били прикривaни дългo врeмe. И пoнeжe пoдoбни нeщa мoгaт дa прикривaни caмo oт прoкурaтурaтa, Миниcтeрcтвo нa финaнcитe, МВР и cлужбитe, излизa, чe във вoйнaтa ca зaмeceни и цeли инcтитуции. В хoд ca oбaчe рaзcлeдвaния и в чужбинa, кoeтo прaви cкaндaлa мeждунaрoдeн.

Това отдавна се знае и е факт. Божков от доста време е в този бизнес и не търпи конкуренция, което е разбираемо.... Интересното е докъде ще доведе тази ескалация на напрежението....

Малко патетично ми се струва изложението на редактора и ако утре, не дай си Боже, нашите не се представят с победа, какви ли ще ги каканиже.

Ако утре не бием , поне заглавието е вече ясно - "Холандия приземи България".

Нация от комплексари.

Не само комплексари ,но при това и ...тъпанари !

Ха ха, Франция пък кога е имала волейбол?

Тук е пълно с комплексари, които коментираха, че ако можеше франсетата щели да ни отвеят с 4:0 и ще бъдем твърдо последни в групата. За тях думата надежда и вяра не съществува

Българите са малък, но много комплексиран народ! Една победа е достатъчна за да изпоизлязат комплексарчетата от дупките си. Какво ли не прочетох, ма то сравнения с битки, ма то България била на 3 морета... чета и плача от смях, заради бълнуванията на една несъстояла се "велика сила" България. Айде наздраве за халюциниращите и бълнуващите

"Когато Българин реши да гони заек, ще го настигне и с волска кола" /Турска поговорка/ Българите сме най-старият народ в Европа и сме оцеляли хилядолетия защото сме по-мъдри от мъдрата змия, по-хитри от хитрата лисица и по-смели от лъвове!

Турците имат и още една, много вярна, поговорка за нас: "Да им имаш на българите втория акъл, дето им идва после, когато е вече късно... "

Бравооооооо! Браво, момчета! Мачкайте. Силни сте. С вас е България.

mirоlav

Вчера някакъв капацитет беше писал че ще паднем с 3-0 защото не можело с 4 0. Аз написах че Пранди няма да допусне да загубим тайбрека. Малко бях надценил нашите и писах че като поведем 2 0 няма да допуснем тайбрек.

Волейболна България приземи французите на старта на олимпийската квалификация Браво момчета!

браво! бой по петлите за пакет мобилност

Аз все пак да йажа- браво , юнаци!

БЪЛГАРИ ЮНАЦИ

Изсрахме се в устата на минетчийте, франсетата винаги са били срещу нас, но сме ги били като шкембе от дувар на Дойран и Добро поле. Днес им натрихме носовете в столицата на нашия съюзник - велика Германия.

Какво значи " шкембе от дувар" ??????

"шкембе у дувар" За да стане от шкембето крехко мезе е необходимо да го начукаш като пържолите, но в миналото е могло и да удряш в каменната ограда - дувар.

Когато се играе с хъс и воля, победата е сигурна, браво момчета, донесохте радост на най бедния и изстрадал народ.

и пенсиите скочиха и заплатите

Браво!!!

Къде са редовните млънкачи и хейтъри?????????

Само мога да кажа : поздравления за националите

Браво! Винаги съм казвал, че държавата трябва да спре да харчи пари за футболните балерини, а да ги дава за волейбол, баскетбол, гимнастика, атлетика, където сме много по силни!

Голяма победа днес!!! Браво Много приятно съм изненадан и от новите момчета... Който по тази тема в момента пише негативни коментари, значи вече наистина е за преглед при психиатър

Бе вий от коя група в градината сте бе! Голема радост, все едно битката при Дойран спечелили.. Аре към малебито, че да поумнеете малко!

Alo dira. .NEDERLAND.......NEMA VEKE HOLAND.....KAPISHI....

Най-новият американски есминец USS Zumwalt се повреди на влизане в Панамския канал в понеделник вечерта, съобщава "Дифенс Нюз"....

БРАВО,БРАВО момчета! Нямам думи за хвалба.Коментарът е излишен.Оставете французите да си ближат раните!

до край ,без отпускане .Сметките дотук.

Давай, Гришооооо! Шнур за леефски и за циганорец!!! Да живее България!!! АМИН!!! (дирници, ако изтриете ПАК поста да ви умре най-милото! АМИН!!!)

Хапчетатаааа!!!!

Ако ти се наричаш българин с такъв пост .... не е чудно, че ти трият драсканиците.

BRAVO!

Але ле бльо, жабета! Забодохме пенделите, але-але!!