Волейболната федерация изригна: На цирк и театър може да има публика, а на спорт - не!?

Две големи състезания у нас ще има в следващите дни - световно първенство до 21 г. и тенис турнир

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя Кацаров е срам за България

Трябва някой да обясни на този вицепрезидент, че докато волейболът е все още уважаван спорт в България, е добре да не се подлага така. Да се бориш за права, половинчато, и с дупето напред, искайки привилегии само за набодени зрители, не е хубаво. Всеки, който работи за това сегрегацията на обществото да стане факт, подкрепяйки ваксинационния апартейд, с подобни предложения, е на грешната страна на историята. Ще е хубаво да си припомни някои случки от началото на 20 век, които много наподобяват сегашния момент и да се замисли какво се случва накрая, когато се застъпваш за подобни, човеконенавистнически тези.

Само не ми е ясно, тези които са ваксинирани, защо ги е страх от неваксинираните ? Нали ваксината ги предпазва от заразяване ,уж. Неваксинираните , явно не ги е страх, отговорността от възможността да се заразят си е тяхна.

Изобщо не става дума за това, че някой го е страх от някого! Всичко е за парите, които точно определени фармакомпании продължават да получават от продажни копИлета по високите етажи на властта в почти всички държави, от които могат да се измъкнат пари! И, ако някой ми каже, че това не е така, то нека да ми обясни, как се бият вакси на хора, за които предварително не се знае дали не са вече.... коронясали:)))?!? Защото никой, никъде не изисква тест, поне антигенен, с който да се доказва, че този, на когото ще сте бие ваксата не е вече коронясал?!? Или това няма значение:)))?!? Защото, ако този световен експеримент сега успее, то за в бъдеще ще стане страшно!

не разбрахте ли че всичко това е да се види докъде насеението ще издържи на тормоз и доколко е оглупяло за да минат на следвашата фаза от плана

Сегрегация, в подобни ситуации за едни може за други не. Терора е в световен мащаб, не търси логика, няма такава, има само Ковид терор.

абе тия не разбраха ли че при новия ред спорт няма да има, той е излишен

В Австралия бият за здраве и стрелят с гумени куршуми за здраве

мерките са малоумни и вредни от самото начало то не бяха КПП та затворени паркове не може на Витоша демонтираха пейките(даже и тия пред блока) маскиране с парцали!!!! тука има тука нема(кога може да пазаруваш ако не си пенсионер) еднопосочни алеи за кучета може за хора не ……. всичко това го забравихте!!! как ви правят на маймуни, или май сте си???? ….. и какъв е резултатът? сега повече от същото МЕРСИ!!!!

"Волейболът настоява, че в Италия е разрешено..." А колко % са ваксинираните в Италия и колко в България? Че да сравнявате.

преди малко ти казах да си ЕПМ гледам че са го изтрили Тук е България!!!

Ако се беше ваксинирала, публиката щеше да ви се радва.

Ако публиката се беше ваксинирала вече щеше да има тотална сегрегация. Да е са махнали маските във Виена защото са се ваксинирали? В Испания? В Португалия? В Гърция? Имат само временна отмяна на мерките в Дания, но извънредното положение си е налице. Основната мярка срещу спорта е че не може да се спортува непрофесионално, не че няма публика. След година две няма да имат публика, защото никой няма да разбира играта им. И тогава ще цъфнат и вържат. Но сега късогледо гледат пъпа си и броят билетчетата.

прави са си хората ;-) това дето те го играят си цирк и театър (две в едно) тоест два пъти повече публика трябва да пускат ..... иначе сериозно погледнато мерките са ПЪЛНА ПРОСТОТИЯ налагана от ФАШИСТИ като КУНЧЕВ

Изригна, оригна или пръцна? Да вземат да се вдигнат на стачка заедно с ресторантьорите...

Прави са, но докато сме разединени - тъй ще е!

Концерт и театрална постановка нямат смисъл без публика. Как изобщо могат да се правят сравнения със спортно състезание?

И едните и другите живеят от билет четата и от рекламата. Или мислиш че някой ще им плаща ако не въртят пари?

Тикво, а... от кратуна и тиква, каква е разликата:)))???