Коментари - Вратар в НХЛ бойкотира жест в подкрепа на LGBT общността и стана тема №1 зад Океана | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво

Браво на момчето. Както отказа така коментара му с добре подбрани думи, кратко и кристално ясно. Без злоба или обиди, просто, кратко и ясно.

И педерасите не се ли обидиха?

Какво да им подкрепя? Да ходят с розови гащи, или единия да гризе мамула на другия, и после да му го натикат целия отзад?

Тук не става въпрос за харесване, става въпрос да се спре омразата и нападенията срещу LGBT общността. Аз лично не ги харесвам, но не им се и бъркам в работите. Оставете ги хората да правят каквото си искат в секса.

Въобще не е толкова невинно, колкото го мислиш. Живея в щатите. Тече адска агитация, тирания и мозъчна промивка на младите да се подчиняват безпрекословно на властта на демократите.

Спри да гледаш Fox News и ще се поуспокоиш малко. Аз агитация не съм виждал. Сигурно живеем в различни Щати. Америка е голяма и има големи разлики в зависимост къде живееш.

И мен не ме бъркат, докато не почнат да ме натискат да обличам педалски пуловери.

Ето истиски пример за отговорно човешко поведение! Прави чест на този мъж да отстоява ценностите си.

Времето на антихриста. Диктатура на слугите на злия. Нарочно карат хората да се кълнат и демонстрират, че се отричат от Бог и Неговите заповеди! Насилственото “ваксиниране” е показателно! Изкуствено подклаждани расови войни и омраза между хората! Педерастията и лесбийството са мерзост, забранени и водят до ада! Така е било и така ще бъде! Проклети тези, които го агитират и налагат! Содом и Гомор са били с по- малко грехове от света сега!

Деева педалите им деева. Длъжен ли е всеки да ги харесва.

Колкото спряха расизма толкова ще свършат нещо и с тази глупост

американски извратеняци,ще горят в ада.

Джеймс Римър отказа да се включи в жест, подкрепящ LGBT общността - позор за този младеж - поради що се срамиш да си гей и трансджендър /Паисии/

докъде я докараха зад океана, ако не си гей, транс или не знам си кво всички те оплюват

Ако Запада спре със залитанията към ЛГБТ, руснаците вече няма да има за какво да се хванат. Пробутват тука некакви щурци, ХААРП, ПетДжи-та и други глупости, пък накрая пак жените и децата им - в иначе много лошия Запад.

Ама надали, извратените му пъкъловодители следват водача си. То е все едно да искаш дявола да се обърне срещу себе си, невъзможно е,ако ще и така да ти изглежда,край, паднал е. Спасението не е в спиране на сатанинските измами, а в изцяло новородено от вярата естество в което няма отклик към греха

Само дето забравяш угодно, че Сатаната не шета само на Запад, ами много добре работи и на Изток в Русия и Китай, както и по целия свят. Инфантилно е да се мисли, че видиш ли греховни хора има само на Запад, ама иначе много обичаме неговите продукти и валути.