17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да-а, треньорът хубаво ги реди /3-5-2 мисля беше/ ама как ще ги мести. С Италия се виждаше че само Спас Делев бягаше, но той пък дребен-ни скорост, ни с глава. Статията е за вратаря и него го коментираме, ами останалите "убавци"/баба казваше "убосници", но не знам да не го приемат като расистко/. Притежание на топката 30%-70% за италианците. Как да е друго като, ако наш е с топката няма на кого да подаде-останалите "покрити". М.б. очакват да "навърже 2-3-ма и да се огледа на кого да подаде, че и пасът ако е добър, а и получаващият овладее успешно-ти да видиш игра. Те /играещите/ поне се преобличат , а колко навлеци се отхранват около тях, ей тъй, защото са "фактори"-спортни, журналистически. Най са ми на сърце коментаторите-имало или не засада, дузпа, картон.... Това да прокоментира кой как се вписва и справя в обявената схема, на единия и другия отбор. Как да изнесат пресата по далече от собствената врата, или да изтеглят другия отбор за да създадат условия за контратаки...... Най много някаква статистика как досега италианците не били ни били на наш терен ама на сега.... Колкото ни моженето, толкова ни и знаенето, та от там сме и толкова грамотни разбирачи-политика, жени, футбол....

По-добра новина от това в момента няма за тоя и без това слаб отбор. След гола, който му вкара от аут линията Шакири даже мислех, че няма да го пуснат срещу Италия. Но сигурно има връзки с тренера. Е, то затова сега се е контузил - нали Господ е наш човек. Помага на мътния Ясен.

Почнаха с оправданията още преди мача. Явно са осъзнали , че ако нямаш топки, надУхването не помага.

Пацо тигъра не е вратар, а манекен, и не пази вратата, а сам се пази от топката.

Какъв тигър, тоя и за коте не става. Не знам кой му е казал, че може да е вратар.

Вратаря беше фигурант в предишните мачове, така че може и без вратар, вместо него котаеца да писне нападател

Без Пацу тигара на вратата не е загуба, а печалба. Предвид коефициентите, препоръчвам да заложите панелките на точен резултат 0 на 1 с попадение на Йомов в 89-тата минута на мача. После ще си поръчам черпнето!!

Точно на Йомов, ли. Пусни си запис на мача с Швейцария и го виж този как търчи на 3 метра в засада, при контраатака. Все едно е на мач в махалата. Където явно е учил футболна тактика.

Неясно защо изобщо го пусна титуляр Пламен Илиев. Макар срещу италианците да се представи по-добре. Но по принцип от много време е в лоша форма. Тотнъм му вкараха гол от над 49 метра. Да пуска Наумов. Твърд титуляр при младежите преди. Не че е блестящ, но може да се развие на добро ниво. И сега е сигурно по-добър от Пламен Илиев.

Дали с вратар или без-няма разлика.

Сещам се за Никито Михайлов един мач на националният. Някакъв шутира и той си дигна крак напред и топката му минава под крака. Ако не бе реагирал, щеше да му се удари в крака. После излиза един срещу него и той скача настрани при удар. Ако не бе реагирал, топката щеше да му се удари в гърдите. ;)

ще е единствената причина, ако паднем с 14:0 като монголците. Уверено сме се запътили натам. Как ще ги стигнем...японците :))))

Те японците преди няколко години ни биха 7:2. Така че не бият с много само монголците.

Вратар ли? Пълен смешник!

Пацо Тигъра се умори от плонжове....Ако не пази може и да не ни вкарат ..

Идеално, едно говедо по-малко в националния, барем да имаме някакъв шанс...

Значи ако заложа 100 лева на нашите, ще спечеля около 450 ... само трябва да бият, бухахаха :))

Моля ви, закрийте го този спорт у нас. От сърце ви моля. Срамувам се искрено.

Да закрият Циганорец Делиорман 1945! Заради този "проект" на Думуз бей ни е на това дередже футбола!

И с махмурлук след гостуването.

Има ли значение дали имаме вратар или не . От където и да отправят удар то си е гол .