17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Помните ли - Богдан Дочев . Супер съдия но не видял божията ръка . Целият свят научи името . Защо никой не пише за имената на шестимата съдии завишили оценката на гърка ???????на Йордан Йовчев дано е здрав дълги години и учи млади гимнастици .

Една от най-големите несправедливости в спорта е също така и изваждането от участие на българския отбор по вдигане на тежести от олимпийските игри в Сеул 1988г.

Да, той беше моралният победител, а златото и парите останаха за тарикатите гърци. Да им приседнат, дано!

Световен ШАМПИОН и като спортист и като човек! Данчо, бъди жив и здрав и се радвай на живота пред теб. Всичкото хубаво , което и да ти се случи в бъдеще го заслужаваш!

Понякога си мисля какво ли щеше да стане, ако на церемонията по награждаването, Йовчев беше реагирал по-емоционално и беше свалил сребърния си медал и го беше окачил на врата на гърка? Да, гимнастиката е прекалено съдийски спорт и все пак, не е лошо понякога да има един луд, който да хвърли камък в блатото. И спортът да бъде по-рядко цирк. Иначе няма смисъл от него.

Нашите от МОК сигурно са били прекалено пияни за да протестират.

Що коментираш като не разбираш бе? Прочете ли какво пише? Разбра ли го? Данчо не е ощетен при оценката. Била е реална. Оценката на гръка беше завишена. Ама срещу това не може да протестираш. Може да протестираш само собствените си оценки ако са некоректни. Такива са правилата.

Браво, за всичко , което е постигнал и олицетворява като велик български спортист!... Н о, за съжаление, спортът е превърнат в средство за политическо влияние и пропаганда. То затова, в бъдещия свят, приципът „хляба и зрелища” ще загуби значението си (а най-вече мода, спорт, туризъм). Време е човечеството да се върне към изконното начало, ако иска да оцелее...

Там - Горе всичко се записва... Не вярвам някой грък да си припомня тази "победа" и да не му става горчиво в устата и леко неудобно... Бъди над нещата, така както те виждаме над нас на халките!

Гъркът стоял гузно отзад. Да не би той да си е дал тази оценка. Ако олимпиадата беше в бг ехеее колко шампиони щяхме да имаме.

Ако беше го гледал щеше да го видиш!

Голям и като човек и като спортист.